Tänään enkeli2 kävi eskarin kanssa kampaajalla. Oli hiukset laitettu sydänletille ja hilettälkin oli päässä ja kynnetkin oli lakattu. Olivat saaneet keksiä ja limppariakin. Eli oli tyttöjä hemmoteltu.
Ukko kävi aamulla enkeli1:n kanssa kouluterkkarilla näyttämässä niitä kainalon ja käsivarren näppylöitä. Ne oli ontelosyyliä niinkun jo epäilimmekin. Saatiin ohjeeksi rasvata kaikki lapset perusrasvalla. Ontelosyylät tarttuvat kuivaan ihoon helpoiten. Enkeli 1:lle laitetaan ontelosyylien päälle vielä Decubal voidetta joka kosteuttaa,pehmentää ja suojaa ihoa. Täti kertoi myös että luontaituotekaupasta saatavat osterivinokaskapselit saattavat nopeuttaa ontelosyylien häviämistä mutta tätä ei ole kai tieteellisesti tutkittu niin ei voinut kehoittaa ostamaan niitä. Kertoi siis tämän vain ihmisenä ihmiselle ei terkkarin ominaisuudessa. Ontelosyylät pitäisi hävitä itsestään noin 6kk päästä viimeistään jolloin ihminen on ehtinyt tuottaa riittävän määrän vasta-ainetta viiruksen tuhoamiseen. Tärkeintä nyt lienee pitää iho kosteana että syylät ei pääsisi leviämään kovin runsaasti eikä siten noihin muihin lapsiinkaan leviäisi.

Eilen oli  se hops keskustelu ja on kuulemma ihan kouluun valmis tyttö. Minä vielä epäilen että tuo ei kyllä ikinä ehdi välitunnille mutta ehkä kaverit sitten opettaa nopeammaksi.
Eilen enkeli 4 putosi laatikoston päältä lastenhuoneessa ja sain kivat raapaumat vasemman silmään ala ja yläkulmiin. Tahtia tuo muksaus ei ole yhtään hiljentänyt. Samana päivänä putosi vielä myös meidän sängystä ja äsken auttelin neidin alas sohvatuolin käsinojalta kiipeämästä. Puupää mikä puupää =).
Eilen oli myös kuumavesi meillä poikki joten en sitten päässyt lenkkisaunaan tai en mennyt kylmällä sinne lotraamaan. Ukko ja enkelit 3 ja 4 kävivät pesulla kun heille jo lämmintä tuli.

Huomenna ukko aikoo tehdä pitkän päivän töitä. Muuta kummempaa ei tällä viikolla olekkaan tai lauantaina enkeli1:llä on partion yöretki.
Tänään sain kutsut omille 30v synttäreille valmiiksi pientä viimeistelyä puuttuu. Tein niitä 12 pitää vielä miettiä ketä kaikkia kutsun ja pitäisikö sittenkin kutsua ihmiset kahdessa erässä vai mahtuuko meille kaikki kerralla... Onhan tuohon vielä reilu kuukausi aikaa joten eipä mitään kiirettä vielä.

Nyt pitää mennä laittamaan iltapalaa että pääsevät kakarat nukkumaan.

Enkeli