Eipä ollut sitten Kimmon puisto auki. No tuli tehtyä aamulenkki samalla kun käveltiin ensin sinne ja sitten intian puistoon. Intian puistossa sai eilen tehdä käsi/nilka korun joten kiliseviä koruja nyt löytyy jokaiselta. Eilen kävin myös iltapäivästä ostamassa itselleni uudet lenkkarit =).

Aikataulusta ja suunnitelmista siten.

Enkeli 1 tulee tänään päkäpäiltä. Huomenna ei ole mitään ohjelmaa. Pikkumummo on lauantaina töissä. Ensi viikolla joku päivä suunniteltiin päkäpän kanssa koko päivän retkeä lohikäärmepuistoon jossa käytiin ja tiistaina. Sadepäivänä olisi kiva mennä johonkin sisälle peuhaamaan. Pitää ottaa selvää Helsingin peuhupaikoista kun tämä meidän liikkuminen on hieman rajoitettua.

Sitten jos näitä Helsingin pään kummeja haluttaa tavata kummilapsia niin soitelkaa ja sopikaa niin selvitetän milloin nähdän. Kotiin meidän on mahdollista lähteä jo su20.7 jolloin pikkumummo lähtisi junalla meitä saattamaan mutta eiköhän me kuitenkin olla siitä vielä se yksi viikko täällä kun pikkupäkän synttäreille on päästävä eli kotiudumme unikeonpäivänä 27.7. Tässä on siis reilut kaksi viikkoa aikaa puuhata ja nähdä puolin ja toisin.

Jos mitään menoa ei ilmesty ja aurinko paistaa niin meidät löytää intian puistosta. Sinne ollaan tänäänkin menossa. Pikku enkelit saa sielä juosta ja purkaa energiaa. Menee ilta stten rauhallisemmin kotosalla.

Nyt enkeli5 hermostuu totaalisesti joten on pakko lopettaa. Ei ole mummon autot riittävän mielenkiintosia tai oikeastan taitaa neitiä jo väsyttää.

Enkeli