Tästä tämä nyt sitten lähtee ja voi alkaa kirjoittelemaan kuulumisia kun on sivut ulkoasultaankin miellyttävät.
Joten aloitetaan....

Lauantai 19.8.2006
Tänään on tiedossa kuukupin osto ja kummityttöA 1v synttärit.
Tuota kuukuppia olen jo pidempään harkinnut ja nyt päätin että siteet ym. saa jäädä minun osalta historiaan ja hankin kupin. Toivottavasti toimii hyvin.
KummityttöA saa lahjaksi muumilusikoista sen Niiskuneidin ja Hipsun olen hälle hannkinut.

Viime viikolla alkoi enkeli1 koulu ja hyvin on mennyt viikko. Kolme kirjaa on tuotu kotiin päällystettäviksi ja läksyjäkin on jo tehty. Loppuviikosta neiti meni ilman saattamista kouluun mutta kotiinpäin olen vielä ottanut tytön mukaan kun samaan aikaa haen enkeli2 eskarista. Siis enkeli2 aloitti myös eskarin samaan aikaan kun koulut alkoi. Eskarissa on kuulemma tosi kivaa ja vähän jo valitti että voisi olla sielä koko päivän eikä vaan puolikasta niinkuin nyt on =). Enkeli3 on saanut nyt sitten olla yksin pihalla tai eihän tuo yksin ole, tuossa pihalla on samanikäinen tyttö jonka kanssa ajavat pyörillä kilpaa ja leipovat kakkuja ym. Enkeli4 on nyt onnistuneesti pariviikkoa nukkunut omassa sänkyssä lastenhuoneessa enkeli3 kanssa. Eilen sitten kokosin yhteen laatikkoon kaikki 50-60cm vaatteet ja toiseen laatikkoon kaiken vauvaromun tuttipullot, imetystyynyt, vauvalelut ym. Laatikot kasasin pinnasänkyyn jos tuon koko rompekasan saisi kannettua vielä tuonne ullakolle.Enkeli4 silmän rähmiminenkin on taas pahentunut luulen että oirehtii taas pahemmin kun on pujoa ilmassa. Toivottavasti se silmän avausaika tulisi pian niin päästään rähmimisestä eroon kokonaan.

Semmosia tänne. Nyt on alettava tutkimaan millä bussilla sitä pääsee tuonne kaupunkiin kun pistivät täällä monta bussilinjaa ihan uusiksi osa vaihto reittejä toisia lopetettiin kokonaan jne.

Enkeli