Enkeli 3 toi koulusta shakki-lehden ja haluaisi nyt opetella pelaamaan shakkia. Tänään kierrsin kaikki lähikaupat (ja niitä tuossa vieressä riittää). Yhdestä löytyi shakki-peli mutta hinta/laatu suhde ei mielestäni ollut kohdallaan. Nyt siis kyselen teiltä mahataako jossain nurkissa lojua käyttämätöntä shakkilautaa ja nappulat. (onko pikku mummolla vielä veljen lautoja tallella?) Tämä keino kun on osoittautunut nopeaksi ja käteväksi tavaksi löytää kaikenlaista.

Toinen etsimisen kohde on lasten sukkahousut. Meillä on tulossa piakkoin hautajaiset ja pikku neideille mietin päälle laitettavaksi viininpunaisia mekkoja. Haluaisin mekkojen kanssa viininpunaiset sukkahousut mutta eihän nyt semmoista väriä löydy mistään. Valkoinen hautajaisiin on mielestäni huono vaihtoehto ja mustat sukkahousut, valkoinen paita ja viininpunainen mekko ei taas kuulosta yhtään sopivalta sekään. Pitänee muuttaa suunnitelmaa jos pikaisen kaupunki kierroksenkaan jälkeen ei mieleisiä löydy. 

On se vaan hassua että tavaraa kaupoissa löytyy mielin määrin mutta sitten kun jotain on etsimässä niin ei tahdo löytyä millään.

Eilen keskuudestamme poistui ukon äidinäiti. Hän oli jo pitkään ollut sairaana ja sairaalahoidossa joten poismeno oli tietyllä tapaa helpotus. Emme kovinkaan paljoa olleet tähän isomummoon yhteydessä mutta moni lähinen on nyt hyvin murheissaan.

Viikot on mennyt todella nopeasti. Perjantaina päättyi työharjoittelu tänään sain kasvuntukemisen jakson arvosanaksi 2 ja olen tuohon tyytyväinen. Tänään kävin siis päiväkodilla. Sielä eräs tyttö oli äidilleen kertonut että minä olen nyt mennyt takaisin kouluun ja sitten kun olen kasvanut isoksi niin tulen takaisin päiväkotiin hoitamaan heitä. Tämä tyttö kyllä oli niin iso että vaikka koulun jälkeen saisinkin töitä päiväkodilta niin tämä tyttö olisi jo eskarissa. Enkeli 5 aloittaa tässä päiväkodissa hoitouran ensi elokuussa niin sitten näen varmaan tätäkin tyttöä taas jos tuo enää muistaa minua. Koulussa jatkuu opiskelut hoidon ja huolenpidon jaksolla olikin kiva palata taas kouluun näkemään kavereita ja taas jaksaa kevään istua pulpetissa kuuntelemassa luentoja ja opetusta kun hetken sai olla tekemässä muuta. Syksyllä sitten lisää työharjotteluja.

 Tostaina on tulossa pikkumummo hoitamaan kaikkia enkeleitä ja me ukon kanssa päästää Kuhmikselle saunomaan ja siivoamaan tai minä ainakin suunnittelin että tuulettetaisiin patjoja ja täkkejä nyt kun ulkona lienee vielä lunta sen verran että ei pääse vielä haravoimaan. Katsotaan nyt kun möksälle pääsemme. Edellisestä ilman lapsia vieteystä yöstä/ viikonlopusta alkaakin olla jo 5 vuotta ja nyt tiedossa olisi pitkä viikonloppu mitenköhän siitä selvitään kun mökillä ei ole edes telkkaria jota katsella. Onneksi lautapelejä riittää voidaan niitä pelailla.

Nyt iltapalalle ja nukkumaan aamulla menen ukon mukaan viemään pieniä päikkyyn ja siitä sitten kunkkumummolle ja kauppaan. Kouluun mennen vasta klo 12

Enkeli