Tänään oli viimeinen päivä koulussa. Ensiviikko on etäviikko mutta minä olen tuon viikon tehtävät suorittanut joten toivottavasti saadaan muuttaa rauhassa. Tänään saimme tietoa työssäoppimisen ja tutkintoviikon asioista ja hirmuisen määrän paperia ja lippua ja lappua jotka pitää palautta eriaikoihin eri ihmisille ja kaiken lisäksi täytelläkin sekä ite että pyyttää taytettä sieltä ja täältä ja tuolta. Kyllä oli taas aamupäivän jälkeen hyvin sekava olo. Nyt illalla kun muu perhe meni nukkumaan tukin tuota paperi viidakkoa (kun asiast oli vielä edes jotenkin muistissa) ja aika hyvin jo sainkin käsityksen mikä paperi menee minnekin ja millä aikataululla. Aloitin jo tutkintosuunnitelman suunnitelunkin ja Omenan sähköpostitsta oli iso apu KIITOS! Nyt pitäisi malttaa mennä nukkumaan ja jättää loput suunnitelmat sikseen.

Huomenna tai siis jo tänään olisi tarkoitus mennä siivoamaan uutta kotia tai ainakin saunan meinasin pestä katsotaan sitten tarvitseeko muutakin puhdistella. Joitain laaatikoitakin yritetään jo kuskailla että saadaan tilaa uusille laatikoille. Mitä nopeammin muutetaan sitä enemmän saadaan viettää oikeaa hiihtolomaakin. Haaveena olisi päästä edes päivä vierailu möksällä jos sen hiustenleikkurin johdon saisi samalla reissulla.

Ukko kävi enkeli 1:n ja enkeli3:n kanssa tutustumassa uuteen kouluun ja luokkaan. Kovasti olivat kaikki tykänneet sekä koulusta, henkilökunnasta että uusista kavereista. Minua harmitti kun en päässyt mukaan tutustumiseen mutta eiköhän sitä sinnekin ehdi tutustumaan myöhemmin. Enkeli 1: n luokka oli pieni alle 20 oppilasta jos oikein ukon kertomukset muistan ja luokassa oli kuulemma hyvä yhteishenki ja oppilat olivat kovasti odottaneet uutta tulokasta eli enkeli1:tä. Yksi luokan poijista asunee meidän naapurissa. Enkeli 3:n luokalla oli tasa määrä poikia ja tyttöjä ja nyt sitten luokkaan tulee yksi poika enemmän ja "poikavalta". Hyvillä mielin saa siis laittaa lapset uuteen kouluun. Toivottavsti kaikki on esivaikutelman mukaista.

Mutta NYT nukkumaan pitemmittä lätinöittä

Enkeli