No niinhän siinnä kävi että aamulla meni hermo kun puhuminen ja syöminen oli niin hankalaa. Lähdin sitten ensiapuun istumaan hampaani kanssa. Hammaslääkäri puudutti ja tökkäsi heiluvan osan irti. Sitten yritti vetää ja vääntä ja kääntää ja repiä hampaan juurtakin irti mutta näkyvillä oli niin pieni osa että se ei lähtenyt. Lääkäri totesi että juuri tarvinnee leikata irti mutta sitä ei tuossa ensiavussa tehdä. Minulla on se maanatain aika ja menen sinne näyttämään suuta ja sovitaan sitten mitä juuren kanssa tehdään. Ensiavun hammalääkäri vähän epäili että terveyskeksuksen hammaslääkäri ei ole niin rohkea että uskaltaisi alkaa irrottamaan juurta. Kuulostaa lupaavalata. No maanataina se sitten näkee.

Huomenna olisi tarkoitus mennä kunkkumummolle käymään. Sinne on tulossa viemäriremontin ja luvatiin ukon kanssa mennä laittamaan tauluja ja ryyjyjä ja verhoja talteen pölyltä jota remontti aiheuttaa. Mummolla on yksi ylimääräinen huone johan tavarat voidaan koota ja sitten teipata muovi oveen jos se pitäisi ainakin suurimman pölyn poissa.

Enkeli1 tulee myös kotiin partioreissulta. Mitenhän on yö sujunut teltassa kun ulkona on ollut yli -20 pakkasta öisin. Neiti vähän valitteli kun joutuu eka kertaa heräilemään kipinävuoroon. Luulen kuitenkin on mielellään heräillyt näillä säillä lämmittämään telttaa.

Nyt enkeli 5 hermostuu kun en ota syliin. Joten mennään köllimään jos neidille tulisi uni. Minä nukuin päikkärit ja näin taas ihme unia asunnosta jossa oli liiketunnisteiset suihkut jotka näytti imurin suuttimilta jne. joten ei nyt nukuta yhtään.

Enkeli