Sain koulussa valmiiksi sukat. Tosi ihanat

Siinnä oon kaikki sateenkarenvärit joten "lähettekö leikkii mun kaa väriä?" Näissä on novitan vuodenaikoja ainakin kesä ja talvi, Novitan kukkaketoa ainakin ruusu ja kielo ja Novitan marjoja ainakin lakka ja mustikka. 9 eri kerän loppua on käytety. Terä on mustaa ja harmaata nallea.

Sukkien lisäksi tänään nuoskalumen kunniaksi tehittiin pihalle lumilinna

Aikas hieno tulikin. Mukana tekemässä oli enkeli 1. 4 ja 5. Nyt pakkasia että lumilinna kestää kevääseen asti.

Tänään oli koulussa viimeinen päivä ennen maanatain työssäoppimisen alkamista. Minä kolme ja muuta lähdimme kuitenkin ruokailun jälkeen tekemmään yhtä koulutehtävä johon kuului toimintatuokion pitäminen erityisryhmälle. Niimpä menimme huovuttamaan neljän kehitysvammaisen tytön kanssa rintaneulat ja hienot tuli. Yksi tytöistä innostui niin että teki ystävälleenkin rintaneulan. Ihania tyttöjä!

Enkeli1 pääsi tänään koulusta yhdeltä ja oli sopinut enkeli 3:n kanssa että tulee tätä vastaan kouluulle kun enkeli3 pääsee klo14.Enkeli oli sittenmennytkin pulan kanssa ja vetanyt enkeli3:n kotiin pulkssa. Ihana tyttö hänkin.

Eilen enkeli 2:n päästä löytyi taas täitä. Tyttöä on pari päivää kutittanut päätä ja eilen pyysi minua kattomaan onko sielä jotain. No olihan siellä. No tulipa sitten paisteltua tyynyjä saunassa. Vaihdettua koko perheelle lakanat ja tutkittua kaikkien päät. Muilta ei löytynyt täitä joten heidät pestiin täitä estävällä pajunkuori shamppoolla ja enkeli 2 sai täinhäätöpesun. Enkeli 3:lta ja ukolta leikattiin tukka ja muidenkin hiuksia tasottelin paitsi enkeli 2:n tukkaan en koskenut muuten kuin autoin pesussa. Myös hatut pistin koneeseen ja hups ne menikin 60 ohjelmaan ja nyt minun huopuvasta langasta tehdyt pipot menee hienosti enkeli 5:n nukeille. Myös harjat sai pesukäsittelyn ja enkeli2:n pampulat on nyt pakkasessa. Oli siinnä taas puuhaa yhdeksi illaksi. 

No nyt saan tehdä itselleni uuden pipon tai ehkä kaksi jos oikeen innostun enkä osaa päättää minkälaisen haluan 

Tämmöisiä kuulumisia.

Enkeli