Yritin jo eilen päivittää mutta kuvien siirtäminen kesti niin kauan että meinasi hermot mennä. Joten näette vata tänään shoppailuni tulokset. Päkäpää antoi linkin eräälle kakku sivulle josta löysin linkin tamperelaiseen kakkutarvikeliikeeseen. Sinne oli sitten heti päästävä. Kauppa oli keittiötarvike kauppa Iloinen keittiö mutta olivat ottaneet kakku tarvikkeita myyntiin vähän aikaa sitten. Aika pienet valikoimat vielä oli. Myyjältä kyselin sokerimassan perään on kulemma ollut harkinnassa mutta kun se on elintarvke niin sille on sitten elintarvike määräyksiä eikä siksi ole sitä vielä ottanut myyntiin. Harmi sitäkin olisin halunnut ostaa. No tämmöisiä juttuja kuitenkin löysin.
1968792.jpg
Noilla vihreillä saa kuvioita kakun pintaan ei tarvitse osata vapaalla kädellä tehdä. Tuolla sinisellä voi leikata marsipaanista nauhaa tai pitsi reunan. Ja valkoinen on marsipaani silikoni muotti ruusuja köynnöksessä.

No innostuin sitten kaivelemaan esiin kaikki kakku ja leipomus tarvikeet ja aika kasahan noita on tullut hankitttua.
1968780.jpg
Kaulimet puuttuu niitä on yksi aikuisten ja kolme lastenversiota =). Vuokia alkaa olla kiva kasa mutta pienen harjoitus kakku vuuan voisi hankkia vielä. Myös noita piparimuotteja löytyy melkoisen kivasti. Iso kello näkyi puuttuvan kokoelmasta ja sitten haluaisin sellaiten joulupallo muotit.

No tietenkin uusia tarvikeita oli kokeiltava ja valmistui harjoitus kakku.
1969526.jpg
Tuo alareunan oikean puoleinen kuvio on tehty 3:n tyllalla joka oli liian iso joten vaihdoin 2:n tyllaan ja se oli hyvä. Pursotuksena on tummaa suklaata. Ruusuköynnös ja kukat on marsipaanista. Päälinen on vaahtokarkki taikinaa. Sisällä kakussa on pätkis täyte.
1969233.jpg
Ala teunassa on keltaisella marsipaanilla pitsi. Kuva on vähän huono. Mutta eiköhän tuo sen verran näy.

Tänään siis saadaan kakkua täälläkin koulujen ja kerhon jälkeen. Eikä vaan ainoastaan Päkäpäillä. Mutta ONNEA Päkiksellekin kun uosia tuli taas lisää!

Nyt pukemaan ja kerhoon.

Enkeli