juu on taas tullut käsitöitä värkättyä. Ainakin yhdet sukat on tulleet valmiiksi. Enkeli1:lle olen tenhyt jakkua mutta mutta... kaikki osat on toki jo valmiita vaan kun eivät istu toisiinsa. Ei oikein tiedä mikä hommassa meni väärin mutta hihan suu on liian pieni miehustan reikään joten neule odottaa nyt aivoriihtä kunhan tästä taas joutaa tuota pohtimaan. Enkeli 1 kuitenkin sai jotain. Uuden pipon. On toivonut semmosta ylhäältä löysää roikkuvaa pipoa vielä haluaa tuohon pipoon tupsun mutta haluan ensin tehdä samasta langasta pipoon sopivat tumput ja sitten jämälangasta voidaan tehdä se tupsukin vaikka pipo onkin jo käytössä. Enkeli2 sai myös samanlaisen pipon ja tumpput on tulossa myös hänelle. Kuvia laitan kun saan nuo tumput valmiiksi jos sitten olis sullut lisää sukkia ja se enkeli1:n jakkukin valmiiksi....

Enkeli 5 on reipas ja aina kotona kiltisti paikalla joten hän on jo pikku kätösillään puuhannut joulukortit ja lahjat kummeilleen. Muutkin lapset varmaan tekevät myös lahjat ja kortit kunhan keretään. Enkeli 3 ja 4 on aloitelleetkin ja onhan tässä vielä aikaa jouluun. Minun toiveissa olisi saada lahjat ja kortit valmiiksi ennen kummipäivää niin voitaisi ne silloin sitten antaa niiden kummien mukaan joita silloin päästään näkemään. Vaan sen näkee sitten onko lahjat vielä valmiit vai ei.

Mielessä pyörittelen myös joulukalenteri asiaa. Hieman himottaisi hankkia candy melts nappeja ja sulatella niistä kalenterinamit kun minulla on tallessa edellisten vuosien suklaakalenteri muotit mutta mielessä on myös se kuinka iso urakka oli pursotella eriväreillä suklaa 3x24 kertaa ja sitten pakata kaikki pussukoisin nyt homma olisi tehtävä 5x24 kertaa. Mutta se candy melts kyllä himottaa.... Nähtäväksi jää kuin tässä käy.

Nyt enkeli1:n tumppujen kimppuun. Taitaa tuolla taas lastenhuoneessakin olla seinät koetuksella kun Enkeli4 ja yläkerran tytöt vähän pomppii pomppupallolla. Mikähän lelu saisi tuon neidin istumaan hetkeksi paikalleen????

Enkeli

Enkeli