Enkeli 4 lähti äsken (40min siten)ukon kanssa päivystykseen. Enkeli4 putosi laatikoston päältä ja löi takaraivonsa. Päähän tuli isohko vekki. Verta ei tullut onneksi paljoa niin enkeli3 ei säikähtänyt. Minäkin ehdin säikähtää vasta kun ukko oli lähtenyt enkeli4:n kanssa =). Kummasti sitä näköjään sittenkin pystyy toimimaan kun jotain sattuu. Meillä nuo enkelit on tähän mennessä koheltaneet vain kotikosntein hoidettavalla teholla. Nyt vekistä näki heti että tarvinnee vähintään liimaa luultavasti pari tikkiäkin =/. Enkeli 4 voi olosuhteisiin nähden hyvin ei paljoa itkenyt. Katseli kirjaa sen hetken kun pitelin päätä että ukko pääsi paikalle ja sain kaivettua sidetarpeita kaapista. Onneksi ukko voi vaan lähteä töistä kun tarve tulee ja on tuossa vieressä hommissa että kestää korkeitaan 5-10 min kotiin tulo. Laitan lisää tietoja kun kotiutuvat tai ukko soittelee jos on tarvetta soittaa.

Sitten vähän vähemmän tramaattista. Enkeli 5 kävi neuvolassa. Aamulla oli vähän lämpöä 37 joten otettiin rokotus mutta nyt tuon edellisen episodin jälkeen kun mittasin on lämpö noussut 37,9 joten voi olla että meillä on pian kaksi toipilasta täällä. Pituutta neidillä on nyt 63,8 ja painoa 7065g pää 40,8cm. Hyvin kasvaa ja vielä kuukausi mennään äidinmaidon voimalla.
Enkeli2:lla ääni lähtee aina illasta joten jotain taudin poikasta on tulollaan tai nyt jo meillä.

Nyt rutina lattialla yltyy pitää mennä seurustelemaan ja kohta viemään enkeli 3 kerhoon. Enkeli 3 toimi myös reippaasti. Piteli enkeli4 päässä rupparia sen hetken kun etsin puhelimen käsiini ja laittoi enkeli5:lle tuttia kun odoteltiin ukkoa kotiin. Mutta nyt hoitotoimiin.

Enkeli

Ukko ja enkeli4 tuli jo kotiin (klo 12.30). Enkeli 4 sai 5 tikkiä ja hiuksia on vähän ajeltu pois. Kaikki oli mennyt tosi hyvin ei ollut itkenyt vähän kyyneliä oli poskelle pudonnut kun oli pistetty puudute. Oli nätisti istunut kun ommeltiin. Kaikki siis hyvin taas neiti riehuu jo entiseen malliin. Yritä tuota nyt sitten pitää tänään rauhallisemmin =/. Yritin lahjoa Titi-nalle ohjelmalla sohvalle istumaan mutta ei kelvannut =). Enkeli4 sai lääkäristä muistoksi pienin hiirten talvipuuhat kirjan ja heppapoliisi pinssin.

Nyt vahtimaan neidin puuhia ettei liikaa ala riehumaan.

Enkeli