Joulukortit on nyt valmiita JEEEE. Muutamat osoitteet oli hukassa mutta pistin asianomaisille siitä sähköpostia ja tekstiviestejä =). Joulupostimerkitkin jo ovat kuulemma myynnissä mutta taidan odottaa joulukuun alkuun ja pistää ne sitten vasta laatikkoon. Minkähän joulupuuhan sitä sitten hoitaisi alta pois. Varmaan menee tuohon joulukalenterien puuuhailuun.
Ai niin onko kiinnostusta ostaa partiolaisten tuotteita Enkeli 1:llä on esim. joulukalentereita myynnissä 5€ hintaan ja raha menee heidän partio ryhmän hyväksi. Myös joulu ja itsenäisyyspäivän kynttilöitä oli myyntiluettelossa ainakin.  Me vanhemmat ei niitä saada kaupata mutta jos joku on kiinnostunut niin voisin sitten sitä kiinnostusta mainostaa enkelille joka voi puhelimella sitten soitella ja selittää tarkemmin ;o). Ei vielä päästetä tuota ovelta ovelle niitä myymään joten saa myydä tutuille jos kiinnostusta löytyy.

Tänään on tiedessa pyykinpesua pyykkituvassa ja huomenna ukko menee syömään työpaikansa ihmisten kanssa.

Enkeli2:n hops meni hyvin. Paljon uusia piirteitä löyty tytöstä. Niitä ei vaan aina huomaa itse. Suurin vahvuus kuitenkin oli openkin mielestä laulaminen ja kiinnostus musiikkiin. Ope lupasi yrittää jossain vaiheessa kun aikaa vaan riittää opettaa Enkeli 2:lle vähän pianon soiton alkeita susuki menetelmällä. Katsotaan nyt kuin meijän käy. Kovasti tyttö tykkää myös Arja-kummin (eskari-kummi seurakunnasta) vierailuista ja on aina valmiina laulamaan lauluja ja kuuntelemaan kertomukset.

Tähän loppuun vielä taulukko josta voitte kastoa nimenne kirjainten mukaan millaisia olette =)
A= seksikäs
B= yllätyksellinen
C= asioitaan jakava ihminen
D= varma
E= kekseliäs
F= cool
G= hauska
H= on aina sielä
I= enkeli
J= kaunis/komea
K= saa aina kaiken sen mitä haluaa
L= itsepäinen
M= pahis
N= fantasioiva
O= suojelee kavereitaan
P= pehmeä
Q= ei valehtele melkein koskaan
R= saa tarpeekseen tytöistä/pojista
S= ylläpitää yhteyden
T= kiusallinen
U= mukava
V= ei valehtele koskaan
W= paljonkäerivällisyyttä
X= hassu
Y= äänekäs
Z= hyvä kuuntelemaan
Å= kohtelias
Ä= ei mene selän taakse
Ö= kiva

kekseliäs, fantasioiva, saa aina kaiken sen mitä haluaa, kekseliäs, itsepäinen ja ENKELI