26.12 illalla pikku mummo alkoi oksentamaan ja vatsakin meni löysäksi. Illemmalla vaari aloitti saman ja minä yöllä ravasin vessassa löysäilemässä. Ukko oksusi aamu kuudelta ja koko lauantain oli kolme aikuisista oli voimattomina ja minä sen verran voimissa että jaksoin kaupasta hakea mustikkasoppaa ja jaffaa. Enkelit oli voimisaan jee. Vain enkeli 5 vähän ripuloi ja enkeli 3 myös illalla mutta ei kovin pahoin kun ei vessassa yhtenään ravannut. Sunnuntaina ukko ja vaari oli parantuneet niin että päästiin lähtemään kotiin. Meidän piti pari pysähdystä tehdä huoltoasemalle kun enkeli 1:n piti päästä pissalle ja sitten loppui tulilasinpesuneste. Ukko kävi tauoilla vessassa ja valitteli kipeää vatsaa mutta hyvin kuitenkin selvittiin matkasta loppujen lopuksi.

Kotona tehtiin tunnin pikasiivous ja tutkittiin kaappien sisältö kaupassa käyntiä varten. Isot enkelit jäi katsomaan uusia dvd:itä ja me lähdimme kauppaan. Ostettiin 13kg kinkku alennuksesta tapamme mukaan (1.99€/kg) ja laatikoita =) ym.

Kotona alkoi kinkun sulattelu ja siivottiin lisää. Toiveena oli saada olkkarin pöytä tyhjäksi että saadaan autorata siihen pyörimään. Projekti on vielä kesken koska ensin on siivottava muuta että tavarat siitä pöydältä mahtuu paikoilleen. Enkelitkin siivosi huoneensa että saivat uudet lelunsa mahtumaan sisään. Ukon kanssa pohdittiin myös uusia järjestelyitä huoneiden suhteen mutta mitään ei vielä lopullisesti päätetty kun sulattelen ukon suunitelmia ja pohdin niitä loppuun...Kummilapset pääsivät kehyksiin telkan päälle vielä sinne pari mahtuu minein Sininen ja Aino.

Tänään ukko kävi hakemassa sairaslomaa. Vatsa on tyhjä ja mitään ei tule ulos mutta silti pitää vessaan mennä. Enkeli 3 ja minä ollaan terveitä enkeli 1 aloitti tänään pienen löysäilyn ja enkeli 5 on muuten vaan kiukkuinen ei oikeen ruoka maistu sen verran kuitenkin syö ja juo että hengissä pysyy. Vatsa on löysällä ehkä myös siksi kun on syönyt niin huonosti tänään tehdään jauhelihakastiketta ja perunoita niistä yleensä tykkää toivottavasti maistuu nytkin.

Teenkeitin toimii tervetuloa teelle heti kun uskallatte =). Kinkku on uunissa enkelit 2,3 ja 4 on pihalla. Enkeli 1 tylsistyy kotona kun ei pääse pihalle mutta on nyt lukenut nais etsivää eli neiti etsivää ja enkeli 5 juo mehua ukon naaman päällä =). Minun pitänee läteä raikkoamaan tota pöytää...

Enkeli