Ostettiin ukon kanssa uusi imuri lauantaina. Mentiin sitten vanhalle kämpälle tekemään loppusiivousta. Ukko imuroi ja minä pesin lattioita seiniä ja kaapeja ym. Pikkuenkelit pyöri jaloissa isot lähti kavereille yökylään. Ukko sai imuroitua ja lähti ruuan laittoon kotiin minä jatkoin vielä pesemistä. Keittiöstä löytyi vielä imuroitavaa tartuin imuriin pistin päälle ja kun olin imuronut puole kone sammui. Mahtava ostos kestihän tuo jopa vajaan viisi tuntia. Illan hämärtyessä ukko tuli hakemaan minua kotiin ja hänkin vielä kokeili imuria eikä se toiminut. Päätettiin sitten viedä kone takaisin kauppaan. Tänään sitten vietiin tuo ja kas kummaa myyjä kokeili konetta ja juu toimiihan tämä. Sovittiin että jos kone vielä temppuilee niin sitten vaihdetaan muta nyt jatketaan vielä tuolla yksilöllä. Kotona siten ukko imuroi alakerran ja hyvin toimii. Totesinkin ukolle että tämä taitaa olla semmoinen mieskäyttöinen kone joten hän saa tästä lähdin imuroida aina.

Tänään tuli myös päkis kaymään. Toi samalla enkeli1:n synttärilahjan muutamat korvakorut ja mustan säkkituolin. Päkiksen kanssa sitten iltapäivä meni pelatessa mummovaari-peliä ja juorutessa tuoreimmat jutut.

Vielä koneellinen pyykkiä kuivumaan ja sitten nukkumaan. Omenalla on muuten blogissaan arvonta käynissä jos kiinnostaa niin menkäähän käymään.

Enkeli