Nyt olisi oivallinen hetki suunnitella paketin vaihto rumban aikataulua.
 
Tampereen seutu!!
Me lähdemme Helsinkiin 20.12 mutta ukko lienee kotona 23.12 asti. Uhkasi kyllä mennä tuoksi ajaksi mitä me ollaan poissa mökille ja käydä sietä käsin töissä mutta se nyt ei ole varmaa.
Perjantaina(12.12) on Enkeli 2:n kuoro konsertti Pispalan kirkossa (saa tulla katsomaan) joku kuitenkin lienee tuolloinkin kotona. Viikonloppunakin on varmaan joku aina kotona vaikka minä menen pienten kanssa lauantaina kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja ja sunnuntaina isompien kanssa.
Alku viikkolla on illat vapaita. Keskiviikolle(17.12) ei mahduteta enää mitään siinnä on pikkujoulua ja kahdet joulujuhlat!!!
Maanataina 15.12 voitaisi tehdä pienipaketti kierros. Pitänee pistää viestiä tämä tuskin kaikkia tavoittaa.
Haluaisikohan AATE (siis vauvaa odottavat) käydä hakemassa sitterin ja paketit vaikka viikonloppuna.
Jaksaisikohan Sipekin käydä meitä moikkaamassa??

Helsingin seutu!!
Koulu loppuu 20.12 lauantaina ja käsitin että vaari on tuolloin tulossa hakemaan meitä Helsinkiin. Mummo menee isojen kanssa junalla. Eli joulunalus viikko ollaan Hesassa mutta yleisienkulkuneuvojen varassa. Mietin jos Omena pääsisi jossain vaiheessa ennen joulua isomummolle käymään niin me voitaisiin tulla samalla kertaa. Olisiko ideaa?? Paketit vaihtuu siinnä samassa.
Minipäkiksen paketti on niin kookas että sitä en bussissa kuljeta joten pitänee kyläillä kyydillä josain vaiheessa vai tuletteko hakemaan sen pikkumummolta??

Kyselen/pohdin näitä nyt senkin takia että autoon mahtuu rajallinen määrä tavaraa ja jos jotain voin jättää ukon kyytiin niin sen teen. Jos vain pystyttee niin kommentoikaahan niin saadaan loma aikataulutettua =).

Ukko tulee 24.12 noin klo03 Helsinkiin ja haluaa nukkua sinne puolille päivin. Sen jälkeen voidaan tehdä pikainen lahja kierros jos on tarpeen. Pikkumummolla voi toki olla omat suunnitelmat tuolle päivälle.

Enkeli