Kesä suunnitelmat muuttuu taas taitaa olla parempi että en niitä tänne kirjottele jos sitten ei muutoksia tulisi =). Minä ilmoitin perheemme kotikokki ohjelmaan ja näyttää siltä että minä ja enkelit 1 ja 2 päästään ihmettelemään kastikkeen valmistusta oikean kokin seuraan. Niitä haastatteluja ja insertin kuvauksia kotona on nyt kesäkuussa ja oikea studiokuvaus on elokuussa. Ukko jo totesi että kaikeen säkin meidät ilmottelen. Tuo netin maailma on vaan ihmeellinen. Sietä kun näitä mahdollisuuksia löytää. Kuvauksesta saa pienen kuvaus palkkion. En vielä tiedä kuinka paljon mutta tytöt saa itse pitää nuo kuvaupalkkiorahat. Kun summa selviää sovitaan että miten niitä on hyvä käyttää. Enkeli 1 ostaa koko summalla petsejä ja enkeli 2 koko summalla karkkia jos annan lasten ihan itse päättää.

Tänään tuli myös lahjakortti siitä hampurilaistutkimuksesta. Nyt noita s-ryhmän lahjakortteja on kertynyt niin paljon että saisin ostettua helposti sen arki astiaston. Silti haluaisin odotella asiakasomistajapäivään kun saisi vielä alenusta. Olen suunnitellut että ostan muutaman muovilaatikon samalla niin saa astiat kanettua ehjänä kotiin. Eipä nyt ole päivää näkynyt kun sitä oikeen odottaa kortit ojennuksessa. Laskeskelin että lompakossani on nyt 36 muovikorttia. Noita lahjakortteja on 10, 6 kelakorttia (minä ja lapset), 3 kirjastokorttia kaikki minun löytyy Helsinki, Kerava ja Tampere kortit ja loput on kaiken maailman kanta-asiakas kortteja. Harvoin löytyy kauppaa mihin minulla ei olisi kanta-asiakas korttia =). Uusin kortti on kappAhl-kortti. Sain jotain alennuksia kun sen hankin joten otin kortin. Käyttämättömin kortti on varmaan Kalevalakorun kortti. Kaikkea sitä pitää itselle haalia =).

Laitoin muutamat vaipat myyntiin huutonettiin. Kukaan ei niitä ole vielä huutanut mutta kohteet sulkeutuu vasta parin viikon päästä niin ihmiset eivät ole niitä vielä löytäneet. Itse huudan parilla eurolla akustista kitaraa ja taisin huutaa myös isoa kasaa betonilaattoja kun nekin olivat vain muutaman euron koko läjä(yli50kpl). Tavaroiden hakemisen olen jättänyt miehen murheeksi =). Muistaakseni sitä betonilaatta kasaa oli huutamassa kanssani joku muukin. Laskeskelin että jos saan alle 0,50/kpl laatat niin siihen asti niitä huudan. Mutta kunnolla en asiaa ole vielä päättänyt kun kohteen sulkeutumiseeen on vielä aikaa. Mökille terassin eteen olisi kiva laatotusta ja jos jotain grillipaikkaa laitetaan niin siinnäkin laatoitus olisi mukava. Suuria suunnitelmia riittää =). Waarille vihjeeksi että sielä oli toisiakin betoni laattoja myytävänä 222kpl osta heti hintaan 200€ jos haluat mökillä laatottaa koko pihan =). Näitä en ole itse huutamassa Oli kahta väriä punasta ja harmaata.

Juu semmosia meille. Enkeli 5 seisoo päivät pitkät tukien siis ja huutaa illat kun jalat ei enää jaksa seistä mutta aivot haluaa vaan jatkaa. Enkeli 4 oli eilen kaksin enkeli 3:n kanssa pihalla. Tänään oli sitä mietä että he menevät taas ja puki jo aamusta vaatteet päälle ja istui eteisessä kengät jalassa. Välillä kävi avaamassa ovea rappuunkin. En päästänyt pihalle kun tänään pihalla pyörii traktorit putsaten ja puunaten asvaltin putipuhtaaksi. Enkeli 3:n kerho alkaa pian joten menen tekemään eväitä ja lämmittämään ruokaa vielä ennen lähtöä.

Enkeli