...edelleen pikkumummolla ja vaarilla...

Tiistaina siis oltiin lasten kanssa puistossa. Siskonmakkarakeitto maistui lapsille ja puuhaa riitti. Takaisin tulttiin käveleen ja hyvin nuo jaksoivat vaikka matka olikin pitkä. Yöllä sitten enkeli 3:n jalkoja särki mutta se meni ohi hieromalla. Tänään mennään taas puistoon mutta nyt tullaan kyllä bussilla kotiin päinkin.

Tiistai iltana soitin ukolle että tulee koneelle lapsia moikkaamaan kun enkeli 2 jo tiistai iltana itki vähän isä ikävää. En vain saanut ukkoa kiinni. Syykin selvisi pian kun ukko soitti että oli lähtenyt sairaalaan vatsakipujen vuoksi ja eilen iltapäivällä sitten ukolta leikatiin umpisuoli. Kyllä tuo aina keksii sairastua kun me ei olla kotona. No saapa rauhassa toipua. Tänään uhkasi jo päästä pois mutta en tuota varmaksi tiedä. Eiköhän ilmoittele kun pois pääsee tai ehkä pitää iltapäivästä soitella ja kysyä jos mitään ei kuulu.

Eilen aamulla enkeli 4 oli kovin uninen ja nuutunut niin ei lähety sitten puistoilemaan tosin ilmakin oli sateinen aamulla. Tänään aurinko vähän pilkistelee pilven raoista joten yritämme suunnata puistoon tarjolla olisi lapsille pinattikeittoa. 2/4 osaa syö varmasti yksi ehkä ja yksi ei suostu luultavasti edes maistamaan. Pitää ottaa leipää lisä evääksi ja vettä pulloihin. Enkeli 1 kävi tuossa jo kyselemässä otetaanko uikkaritkin mukaan. No pitää katsoa jos saisi tuo enkeli 4:n nukkumaan ruuan jälkeen niin sitten voisi päästää isommat uimaan. Minä kun en ajatellut mennä uimaan. 

Nyt pitää mennä laittamaan paikkoja kuntoon ja antamaan osalle aamupalaa ym. että ehditään sinne puistoon.

Enkeli