Pyykkit on taas saatu puhtaiksi. Olikin kertynyt hirmuinen kasa. Kylläpä on tämä viikko mennyt vauhdilla. Tänään on jo torstai. Tiistaina kävin hammaslääkärillä kun hampaasta lohkesi pala ja siihen jäi terävä reuna kiusaaamaan. Lääkäri pisti minut tilaamaan ajan röntgeniin ja nyt odottelen sitten röntgenin jälkeen viisauden hampaan poistoa. Röntgen ajan sain vasta12.11.
Ensi viikolla alkaisi autokoulu mutta sovittiin ukon kanssa että siirretään sitä nyt joulun jälkeen ainakin. Meille on tässä tullut yllättäviä laskuja siihen malliin että jos hieman aluksi keräisi rahaa säästöön autokoulua vasten ja sitten vasta ilmottautuisi kurssille. Minun hammashoidot, ukon uudet lasit ja ukko tarvitsi pikkusta vajaan 100€ tuen nilkaansa että ei liksauttele sitä joka käänteessä ym. Totesin että tuskin sillä kortilla hengenhätä on kun on tähänkin mennessä ilman pärjätty. Tehdään siitä 2008 projekti =). Turha sitä on kortin takia pistää taloutta ihan nurin.

Huomenna avataan täällä uusi ISO hoplop (tulee lähemmäksi serkkupoikaa joten mummo voi taas viedä lapset riehumaan ;o) ) Minua kiinnostaisi kovasti käydä testaamassa paikka mutta se siirtynee tuonne kuun loppu puoleen. Enkeli1:llä on la-su partion yöretki. Ensi viikonloppuna olisi isänpäivä silloin voisi tietysti mennä kun sit seuraavana viikonloppuna on enkeli1:llä partioretki ja enkeli 2:lla kuororetki.ja esiintyminen.

Mitäs mieltä kummit on pitääkö marraskuulle järjestää kummiviikonloppua? Se tulisi tuohon viikolle 47 (la 24.11) jos innostusta riittää silloikin voisi miettiä tuota hoploppia.

Sitten jo olisikin pikkujouluja Helsingissä näin ne menee taas viikonloput hurjaa vauhtia tässäkin kuussa.

Joulusta sen verran että näyttää siltä että joulu vietetään Helsingissä kun meitä sinne niin moni odottaa. Tuleehan siihen useampi vaapaapäivä perättäin ukollakin.

Nyt on valmistauduttava hakemaan enkeli 3 kerhosta.

Enkeli