Ei siten eilen lähdettykkään Heurekaan. Päkäpäällä oli synttäri kireitä niin Heurreka reissu jää maanataille puuhaksi isoille enkeleille ja pikku mummolle. Eilinen meni lepäillessä ja rauhoittuessa ehkä ihan hyvä kun jo joka päivä ollut jotain menoa. Minäkin nukuin päikkärit enkeli 4:n kanssa kun pikku mummo lähti pihalle isojen kanssa.

Tänään on käyty lomalla olevan päiväkodin pihalla leikkimässä. Pikku enkelit leikki kioskia. Oli tikkujäätelöitä (oravan syömiä kuusenkäpyjä), poppareita (männynkäpyjä lehtitöttörössä), ranskalaisia (pieniä keppejä) käpykoira ym. Pikku mummon pankista haettiin kiviä rahoiksi. Enkeli 1:n kioskista sai tavarat yhden euron hintaan ja välillä jotain sai ilmaiseksikin. Enkeli 2:n olessa myymässä tavaroiden hinta nousi kuuteen euroon =). Kiva kun välillä keksivät jotain leikkiäkin eikä vaan juosta ympäriinsä.

Ukon piti tulla tänään mutta tulekin vasta huomenna. Enkeli 4:n päikäreiden jälkeen lähdetään ehkä katsomaan vielä niitä kenkiä. Pitää nyt katsoa millainen kokoonpano meitä täältä lähtee. Jaksaako nuo kaikki enkelit matkata bussilla edes takas vai lähdenkö minä ja enkeli 4 vain kaksin vai pikku mummo ja enkeli 4 kaksin...

Huomenna olisi siten synttäreitä minulla ja enkeli 4:lla juhlittavana. Moneltahan ne oli? Taisi olla päikkäreiden jälkeen.

Jaaha nyt heräs enkeli 4 pitää lopettaa. Jaa heräsiköhän sitenkään kun enää ei kuulu mitään.

Enkeli