Pitkään mietin että lähdenkö ollenkaan möksälle kun tekemistä on täällä kotonakin mutta olenhan koko ensi viikon syyslomalla kotona että eiköhän sitä ehdi puuhata kotihommia silloinkin. 

Mökillä olikin vallan mukavaa. Haravointia riitti kivasti. Tyhjennettiin ukon kanssa myös vanha mökki joka olisi tarkoitus purkaa vielä tänä syksynä. Lapset sai pari pannua ja kattilaa leikeihinsä sekä kaksi paria saapaita ja papan vanhat puhtaat sadevarusteet säästettiin. kerrossängyn laudat otin talteen ja keittiön kaappi siirrettiin terassin alle minun puutarhakapeiden kaapiksi. Mökissä oli myös työkaluja joita säästettiin ja muuten miltein kaikki meni roskiin. Nyt mökki on purku valmis! 

Viikonlopun tavoite siis saavutettiin! Enkelit puuhasivat omia leikkejään. Juuri kun sain pihan haravoiduksi he löysivät rannasta lahonneen koivun ja siitä sai vasaralla kivasti raapustettu monta ämpärillistä "juustoa" sitä olisi sitten hetkessä piha täynnä. Onneksi enkeli 4haravoi juustot tänään vähän sivumalle keskeltä pihaa. Illalla otettiin tunnelmakuvia kun laitettiin pihalle kynttilälyhtyjä polun varteen. Jos joku kuvista onnistui pistän tännekin yhden kuvan.