Facebookissa tässä itkeskelin kun virkuukoukut oli vielä hukassa jossain muuttolaatikossa. Eilen illalla vihdoin ne löysin ja tämmöisiä on nyt puuhasteltu

Ei yhtään minun värisiä mutta eiköhän nuo jostain löydä paikkansa. Eilen tein viisi ja tänään aamulla tein yhden lisää ja jatkan taas kun saan ipanat nukkumaan.

Rinnalla on tietenkin aina kaikenlaista muutakin kun en osaa keskittyä yhteen asiaan kerralla. Siispä myös näitä olen piirrellyt tai piirtäähän en osaa siis olen jäljennellyt.

Ja mitähän nämä on? No erilaisten askartelujen malleja. Näitä malleja olen keräillyt enkeliden askarteluista kun ovat kouluista ja kerhoista tuoneet niitä kotiin sekä omista jutuistanikin on muutama malli otettu. Nyt työharjotelussa on eräs hyvä piirtäjä ja sain häneltä luvan piirtää itselleni muutamat kaavat. Kotona kaikki kaavat on leivinpaperilla joten nyt sitten urakoin kaavat maitopahville ja nyt ne odottavat muotoonsa leikkaamista ja jonkinlaista lajittelua ja arkistointia. Alkaahan noitakin jo olla en kyllä laskenut kuinka monta .

Loppuun vielä linssiludet (takkutukat)

Enkeli 4 ja 5 "ikinä äiti ei kuvaa meitä"

Nyt nukuttamaan ipanoita (enkelit 3-5) ja sitten koukuttamaan.

Enkeli