Maanantai ja paluu arkeen. Ei me sitten viikonloppuna jaksettukkaan lähteä käymään mökillä. Löhöskeltiin vaan ihan kotosalla. Syötiin sekä lauantaina että sunnuntaina perheruoka eli kaikki yhdessä. Lauantaina oli aikuisten ruokaa eli jotain paistia ja muusia ja sunnuntaina lasten herkkua eli muusia ja nauravia nakkeja =). Enkeli 4:lla on vähän jotain flunnssan poikasta kun nokka vuotaa mutta kuumetta ei vielä ole tullut. Välillä on aika rutunen ehkä nuhan takia nukkuu yöt huonommin ja on vaan väsynyt.

Enkeli3 on tänään kotiarestissa oli lähtenyt tänään aamupäivällä rajojen ulkopuolelle leikkimään kun oli pihalla yksin. Nyt näin klo16 alkaa poika vasta tajuamaan että ei tosiaan pääse tänään enää ulos. Pistin nuo siivoamaaan huoneetkin kun jäi perjantaina siivoamatta.

Enkeli1 toivoo joulu, synttäri ym. lahjaksi näin äidin toimesta lenkkareita! KOLMET lenkkarit kulutti viime kesänä loppuun siis ihan puhki rikki loppuun. Saisi jo nyt heittää noille viimeisillä kahdella parilla vesilintua mutta ne nyt saa luvan kelvata tämän loppusyksyn jos lenkkarikelejä vielä ilmaantuu. Eilen illalla ne koneessa pesasin ja kyllä nuo tosiaan jo melko käyttökelvottomat on. Enkeli2 kulutti yhdet lenkkarit ja nekin on tosi kuluneet kyllä.

Semmoista siis meidän arkeen tänään näin viikonlopun jälkeen. Ukolla alkoi ilta viikko mutta pitäisiköhän sitä kuitenkin uskaltaa tuonne pesutupaan lastenohjelmien ajaksi vai odottelisiko keskiviikko aamuun jolloin olen jo varannut vuoron. Sit pitäis lähteä heti katsomaan sattuisiko sielä vapaa vuoro just nyt.

Enkeli