Olen pitänyt blogi taukoa siksi kun jostain syystä en millään saa kuvia siirretyksi blogiin ja olenkin pohtinut vaihtavani kokonaan toiselle palvelimelle uuteen osoitteseen. En vaan vielä ole saanut luoduksi uutta blogia. Ilmoittelen kyllä jos nyt muutoksesta tulee totta.

Pikkaisen kuulumisia.
Enkeli 4 aloitti koulun maanataina. Kivasti meni eka koulupäivä kun repussa oli pakattuna myös parin viikon takaiset mökkivaatteet. Onneksi on iso reppu niin mahtui vielä kirjatkin. Enkeli 4:llä on kokenut opettaja jonka 12:sta ekaluokka tämä nykyinen, että luulisi olevan kokemusta. Luokalla on 20 oppilasta. Oikein mukavalta meno ekanapäivänä näyttikin. Enkeli4 ei ole iltapäivä kerhossa kun meillä isommat pääsevät kotiin aika pian niin tytön ei tarvitse pitkään olla yksin kotona ja enkeli 4 on vähän toivonutkin omaa aikaa. Ukkokin pääsee töistä jo klo15 joten pari tuntia tulee korkeintaan yksinoloa iltapäivään tämä tarkentuu kun saadaan loputkin aikataulut isommilta.

Enkeli 1 aloitti yläkoulun puolella ja hyvin on hänelläkin homma lähtenyt käyntiin. Tänään oli jo aamupäivän pois kun oli hammas tarkastus. Ei sitten löytänyt ruotsin opea joten ruotsi läksyt on nyt tekemättä kun kukaan luokkatoveri ei ollut tajunnut ottaa Enkeli 1:lle kirjaa. No huomenna yrittää tavoittaa open että saisi kirjan ja pääsee tekemään läksyt. 

Enkeli3 aloitti musaluokalla. Ei ole poika valittanut joten hyvin kai on koulua alkanut sujua. Vielä ovat menneet enkeli2:n kanssa samalla bussilla kun on ollut sama aikataulu molemmilla. Huomenna pitäisi tulla lukujärjestys joten sitten nähään lopullisesti millaiset päivät kenellekin tulee. 

Enkeli 2:lle tuli nyt kutoselle uusi ope ja hyvin on hommat hänen kanssa lähteneet käyntiin. Enkeli 2:n mielestä ope oli mukava.

Enkeli5 kävi maanataina taasen silmälääkärillä toteamassa että o.5 näkyy mutta site ei enää nää. Lääkäri oli sitä mieltä että neiti kyllä näkisi mutta ei viitsi yrittää kunnolla joten helmikuussa mennään taas yrittämään josko neiti näkisi tai lääkäri uskoisi sitä mitä neiti sanoo. Tämän kuun lopussa tulee neuvola ja sielä näkötesti josko neuvolatäti saisi testattua näköä paremmin. Katsotaan miten neuvolassa menee. Jos menee paremmin pyydän vaihtaa silmälääkäriä sen takia että enkeli5 ujosteelee liiaksi lääkäriä. Pitää pohtia asiaa. Olisi kiva saada asia vähitellen hoitoon.

Minulla alkoi taas koulu ja viimeiset vinkaukset ennen valmistumista. Ihan tarkkaa aikataulua en tiedä mutta joulukuussa pitäisi juoda koululla valmistujais "kahvit". Kovasti jo viimeistä lanu suunnitelmaa on jo väännetty kasaan niiltä osin kun se on mahdollista ennen harjoittelun alkua. enne harjoittelua on viemään kuukauden verran kouluakin mutta hauskoja luovia tunteja luvassa joten eiköhän sielä viihdytä.

Ukolla on enää pari viikkoa työharjoittelua jäljellä ja näytöt ym. kokeet on jos suoritettu joten käytännössä ukko on jo valmis. Töitäkin on luvassa näillänäkymin ainakin vuoden loppuun ja samalla ukko etsii parempaa koulutustaan vastaavaa työtä. Toivottavasti löytyy hyvä työpaikka.

Minunkin pitäisi aloittaa työhaku urakka ja vähän olen jos katsonut työpaikka ilmoituksia jos sattuu hakuun tulemaan sopivan oloista paikkaa. Sitten lähempänä valmistumista laajennan paikkojen katselua smiley

Nyt pitänee hiipiä nukkumaan että jaksaa herätä taas aamulla kouluun.

Enkeli