Tämmönen kakku tuli tällä kertaa.

Nopeesti otettu kuva huonossa valossa mutta eköhän tuosta nyt vähän saa selvää. toiveena oli nuotteja ja niitäkin kakusta löytyy. Innostuin kuitenkin kokeilemaan suklaan värjäämistä. Apteekin karamelliväri ei liuennut suklaaseen mutta toinen nestemäinen väri liukeni joten pääsin kokeilemaan punaista suklaata. Lisäksi oli myös normaalia tummaa suklaata ja valkoista suklaata. Ensin tein nuo punaiset kirjaimet sitten keksin kokeilla kaksivärisiä kirjaimia. Suklaata kun riitti ja riitti niin kokeilin silikonimuotilla suklaa kukkia ja lopuksi vielä suklaa perhosia.

Tässä lähempi kuva perhosesta. Noita suklaa juttujaoli kiva tehdä. Pitää kokeilla lisää perhosia pakkaseen varastoon. Kakun välissä oli banaanin paloja ja kermavaahtoa höystettynä marjanne cruntsilla. Pursotukset vaaleanpunaista kermavaahtoa. Kostutus meinasi taas unohtua mutta onneksi ennen pursotusta tajusin asian ja sain sekin hoidettua vielä. Kermaakin olisi saanut olla enemmän. Minä en vieläkään ole kakkua maistanut mutta eivät vieraat valittaneet.

Illalla sitten nousi minulle kuume(38 ja rapiat) ja yö meni ensin palellessa ja kuumeen laskiessa hikoillessa. Nyt ei enää ole kuumetta mutta hieman turta olo kuitenkin. Siivotakkin taas pitäisi kun mummoja olisi vielä tulossa rääppiäisille. Tosin pitänee käydä hakemassa lähikaupasta rääppiäs tarpeita koska minä haluan kyllä maistaa tuota kakkua ja sitä on niin pieni pala jäljellä että siitä ei riitä muutakin minulle.

Nyt siis katsomaan mitä tälle kämpälle voisi/pitäisi tehdä. Ja sitten pistän tuon ukon kauppaan.

Ai niin perjantaina saatiin naapurin auto lainaan ja käytiin prismassa jossa olikin asiakasomistajapäivät. Niinpä kun rahavaratkin antoin myöten ostettiin enkeli1:lle rinkka. Kyllä nyt taas kelpaa remuta metsäleireillä kun tavaratkin mahtuu mukaan.

Enkeli