Viime viikko taas hujahti ohi. Viikonloppuna käväisin Helsingissä akkojenviikonloppua viettämässä Päkäpään mökillä saaressa. Tulipahan taas saunottua, laulettua, syötyä, juotua, leikittyä sienikoiraa (olin muuten hyvä siinnä), pelattua ja nautittua akkain seurasta! Takaisin tullessa otin siskonpojan samaan junakyytiin mukaan niin meni matka rattoisasti.

Tänään alkoi työharjoittelu. Vahusten sairaanhoito osastolla jossa on potilaina MRSA- sairaalabakteerin saaneita henkilöitä. ihan mukavan oloinen eka päivä ja huomenna takaisin iltavuoroon. Pitäisi aloittaa sen tutkintosuunnitelman kirjaaminenkin. Onneksi tälle jaksolle ei tullut työssäoppimisen tehtävää niin pääsee hippusen vähemmällä.

Jaaha jos sitä yhden jäätelön ottaisi iltapalaksi ja sitten menisi potimaan tuota kylppärin pyykkivuorta.

Ai niin tänään on enkeli2:n synttärit. Onniteltiin aamulla mutta synttäärithän juhlittiin jo samaan aikaan enkeli5:n kanssa niin sen suuremmin ei nyt juhlistettu tätä päivää. Eipä olisi kovasti ehdittykään. Viikonloppuna neiti on ilmeisesti menossa kummitädilleen yökylään. Pitänee asia vielä tarkistaa kummitädiltäkin ja sopia tarkemista aikatauluista.

Enkeli