Minä aloitin vuoteni junamatkalla Helsinkiin Päkiksen luo juhlimaan kummipojan 3v synttäreitä. Menihän siinnä juhliessa muutama päivä joten vasta eilen tiistaina tulin takaisin kotiin. Kovin oli tuo enkeli 5 ehtinyt minua jo ikävöidä. Oli ikävissään nukkunut ukon puhelimen kanssa kun sieltä äidin ääni viimeksi kuului. Tämä päivä meni siivotessa ja huominen menee pyykätessä. Alkaa tuo pyykkivuori hipoa jo pilviä ja vaikka kotikoneella pyykäsin 6 koneellista pyykiä niin vuori ei juurikaan pienentynyt.

Nyt voin paljastaa mitä isot enkelit tekivät kummeileen joululahjaksi. Kun kaikki ovat jo pakettinsa saaneet.

Tämmöisiä tuikkukippoja.

Toisista mosaiikkipaloista loisti valo kauniisti läpi. Tästä puuttu enkeli 3:n kipot kun hän innostui kupeista vasta isojen tyttöjen jälkeen niin en niistä enää ehtinyt ottaa kuvaa.

Enkelit 4 ja 5 leikkasivat valkoisiin fleece kaulahuiveihin hapsuja ja piirsivät vaaleanpunaiselle tai lilalle huovalle sydämet jotka sitten ommeltiin kaulaliinan päihin koristeeksi. Näistä minulla ei myöskään ole kuvaa kun unohdin ne kuvata mutta hienoja ne oli.

Nyt alkaa pohdinta mitähän ensi jouluksi keksitään.

kivan joulukortti-idean löysin jo saa nähdä muistuuko se vielä ensi joulun alla.

Huomenna on jo loppiainen. Meillä ei olekkaan enää joulukoristeita kuin muutama tonttu ikkunalla ja piparitaikinaa on edelleen leipomatta. Jos vaikka huomenna tehdään se pois saa sitten lapset syödä niin monta piparia kun vaan napa vetää että saa piparitkin pois. Sämpylöitäkin olen suunnitellut leipovani mutta eihän tässä taas ole millään ehtinyt.

Lapsilla koulu alkaa ensi maanataina(10.1) minulla vasta 17.1. joten näitä odotellessa.

Enkeli