Alku viikko onkin mennyt enemmän laiskotellessa joten tänään pitää saada jotain aikaiseksi. Eilen jo riisuin kuusen koristeista ja tänään lentää kuusi pihalle. Katsotaan nyt maltanko odottaa että ukko herää vai pistänkö heti aamusta tohinaksi.

Hirmuinen ongelma oli aamulla kun enkeli 5:n nallet oli jäänyt sänkyyn ja ukko oli mennyt nukkumaan niiden "viekkuun". Onneksi saatiin nallet pelastetuksi leikkiin mukaan. Nyt nallet eistuu lastenhuoneessa sängyllä rivissä ja enkeli5 soittaa heille triangelia. Pesutuvan meinasin varata ja kaupassakin pitäis varmaan käydä. Ukko onkin yö vuorossa joten suusi vuoso vastaanotetaan hyvin rauhallisesti. Pitääkin tarkistaa löytyykä tuolta laatikon pohjalta tinakenkiä että voidaan valaa tinoja edes. Mitäs muita uuden vuoden taikoja sitä olikaan jos raketit jää vähemmälle? Jonain vuonna tehtiiin joku kuppitaika pitääkin etsiä miten se menikään.

Eilen pelailin wiitä kun lapset oli pihalla ja enkeli5 nukkui niin sain rauhassa kokeilla kaikkia pelejä. Kivaa se on pitää tehdä joka peliin kunnon tulokset niin on lapsilla haastetta. Enkeli2 johtaa yhtä hulavanteen pyöritystä, enkeli3 juoksua ja enkeli4 jalkapalloa josta en pääsyt ohi millään. Enkeli1 myös mjohtaa varmasti jotain mut en nyt muista mitä. Enkeli 5 pomppii omalla "laudallaan" (valkoinen iso kirja). Ukko ei nyt olekaan pelannut kun yrittää olla jotain kipeän ja terveen väliltä. Olo on voimaton mutta kuumetta ei ole nostanut joten on sitten aina lähtenyt töihin. Muut ollaan terveitä.

Nyt neljä isointa lähti pihalle ja enkeli5 istuu titin seurana telkan ääressä. Vielä löytyi yksi dvd jonka joulupukki toi ja jota ei ole vielä nähty. Kivaa kuulla ihan uusia titi lauluja alkoi tulla noi vanhat dvd:t jo korvista ulos.

Laulavat sopivasti just  "hei hei mä vilkutan onnea matkalle toivotan, hei hei mä vilkutan onnea toivotan" Tai jotain.

Enkeli