Meinasin tänään aamulla pistää tekstiviesti kutsuja enkeli 3:n synttäreille mutta jätinpä sitten pistämättä vielä. Poika oli aamulla aivan nuutunut valitti että vatsa on kipeä eikä aamupalakaan maistunut. Kuumetta ei ole eikä ole oksentanut. Ei tuota voinut kuitenkaan eskariin pistää. Toivottavasti huomiseksi paranee tai saa voimansa takaisin kun eskarissa olisi kokopäivän retkikin tiedossa. Enkeli 4 nukkui myös tosi pitkään ja uskoin jo hänenkin olevan kipeä mutta terveeltä näytti söi aamupalaa ja leikki ensin kotona enkeli 5:n kanssa ja nyt leikkii yläkerrassa kun tytöt sieltä tulivat hakemaan. Taitaa tulla aikamoinen nelikko pikkutytöistä kun saavat ikää. Kivaa kun on lähellä kivoja kavereita.

Tein jo valmiiksi päiväruuan, pinaattikeittoa. Olikin ihan helppo tehdä ja hyvääkin tuli kun maistoin sitä vähän jo. Taidan joskus tehdä toisenkin kerran. Onhan siinnä sitä maidon keittämistä ja se palaa nii helposti pohjaan mutta taisin onnistua siinnäkin tällä kertaa.

Nyt tuo poika tuossa huhuilee tummaa leipää aamupalaksi joten pitää mennä tekemään. Ai niin enkeli 3 on tainnut oppia lukemaan. Lukee jo helposti pieniä sanoja ja isomistakin saa selvää aika kivasti. Ihan yksikseen on oppinut joten en tiedä millä tekniikalla mutta kovasti kaikkea yrittää lukea ja sitten harmittaa jos ei vaikka telkkarimainoksessa ehdi saada selvää tekstistä. Mutta nyt sitä leipää.

Enkeli