Päkäpään luota tänään lähtiessä soi kirkonkellot ja puoliääneen lauleskelin "tänä aamuna sunnuntairauha ei ole vain unelmaa..." no rauha katosi kun kotiin pääsin. Enkeli5:llä oli paljon asiaa(niinkuin aina) ja kaikilla muillakin tietysti. Enkeli 4 oli viimeyönä nostanut itselleen kuumeen. Mikähän taas lienee kun ei muita oireita ei nuhaa, ei yskää ei muutakaan. Milloinkas se enkeli3 piti sen kuumepäivän. Eihän siitä kauaa ole. Nyt taas on rauhallista kun ukko lähti Enkeli 5:n kanssa pihaan mopoilemaan ottavat kisaa kumpi pääsee nopeammin enkeli 5 potkumopolla vai ukko skootterillaan. Arvauksia saa heitellä voittajasta.

Eilen juhlittiin Sinisen tähtösen 5v synttäreitä hulinaa riitti sieläkin. Kakku ja muut kahvipöydän antimet oli herkullisia. Sain toimia apulaisena onginnassa ja tumppujen lisäksi saatiin kunnon saalis pussukoitakin. Tähtönen lenteli uudessa keijuasussaan ja kivaa oli.

Päkäpään kanssa ehdittiin saunoa ja pelata yksi rummykuppikin. Soitin polulla käytiin tutustumassa kirpun ja minin ja päkiksen kanssa eri soittimiin. Kirppu ei tykännut. Oboe meni mutrulla mutta poikkihuilu nosti metelin ja kirppu ja päkis poistuivat paikalta. Minä ja mini jäätiin kuuntelemaan konsertin loppuun. Oboen ääni kuulosti sellon ohella kaikkein mukavimmalta joten vähän mietin jos enkeli2 ottaisi omaksi instrumentiksi toisen niistä. Sello on hieman iso ja hankala oboe olisi pieni ja kätevä mutta lasten muovinen harjoittelu oboe maksaa noin 1000€  joten asiaa jouduttaneen harkitsemaan pidempäänkin. Ehkä enkeli 2:ltakin pitää kysyä mitä mieltä olisi oboen soitosta. Kuhan taas vaan suunnittelen. Jonkun soittimen tuo enkeli 2 tarvitsisi ehkä. Mielummin sellainen minkä harjoittelua jaksaa kuunnella eli mielummin ei korkealta ja kovaa vaan matalalta ja hiljaa.

Onko jollain vinkkiä mistä voisi saada käytettyjä soittimia halvalla?

Nyt taidan mennä sohvalle köllimään enkeli 4:n viereen kun vielä on rauhamaassa.

Enkeli