Olen tästä jo niin monelle epämääräisesti kertonut että nyt otin selvää mistä puhun =).

Eli KATSOKAA lauantaisin neloselta klo 15.55 ohjelmaa Handu pumpulla. Yksi osa on täällä katsottu ja oikein hauskalta vaikutti. Siinnä kaksi vanhempaa herraa käyttää slangia (joka on meille ei kaikkea taitaville käännetty alareunaan). Heille sitten sattuu ja tapahtuu kaikkea. Vaari tykkää varmasti =).

Tänään ohjelmassa oli siivoamista jäi hieman puolitiehen. Kaupassa käytiin ostamassa viikon ruuat. On taas koko viikko tosi kiireinen kun pitää kaikeinlaista ehtiä ennen hiihtolomaa hoitaa. Alotin kirjomaan tilkkuihin nimiä ja se menikin oikein rivakasti. Luulin että olisi ollut hankalampaakin.
*Huomenna aamulla kerho, päivällä pesutupa, illalla enkeli1:n partio(ruoka ym. tietysti)
*keskiviikkona päivällä ruuanlaittoa joko lihapullia tai lasagnea en oo vielä päättänyt kumpaa. Illalla enkeli2:n kuoro ja sen jälkeen ukko käy mökillä katsomassa paikkoja ja laittaa lämpöä vähän päälle, vie osan tavaroistakin ehkä...
*torstaina enkeli3:n kerhoa ja minulla on illalla kestovaippainfo =).
*perjantaina otin pesutuvan kun päätettiin että lähdetään mökille vasta lauantaina ukolla vielä fysikaalista ja enkeli 3:lla kerhoa koululaisilla ulkoilupäivä toinen halusi sukset toinen luistimet (vieläköhän tuolla on lunta ja jäätä enää perjantaina.
*lauantaina kaupassa käynti ja mökille.
Sitten seuraavat 8 päivää on ulkoilua, syömistä, pelailua, saunomista ym.=). Tulee tauko blogiinkin kun en mökiltä pääse päivittämään.

Juu nyt on mentävä kehittelemään enkeli5:lle iltapalaa. Viime yö meni syödessä kun oli unet ihan sekaisin eilisen johdosta. Klo6 aamulla toin neidin ukolle sohvalle kun niin virkkuna vieressä ähelsi. Tänään neiti on pullosta juonut purkin perunaporkkana sosetta =). Jos nyt vielä juo velliä päälle niin ei varmaan pitäisi kovasti nälkä olla yöllä =).
Jaa niin enkeli1:n puhelin pitäisi pian toimia. Tänään on ostetu pussukka että pysyy mukana matkassa. Ukko varmaan ilmoittelee numeroa kun se saadaan tietoon.

Enkeli