Aurinko paistaa ja porottaa joten suunnitelmissa vahvasti on mökille pääsy viikonloppuna. Vielä ei ole ihan varmaa mennäänkö P vai K mökille. Tänään pitää vokotella tuo ukko shoppailemaan viikonlopun ruoat niin ei tarvitse sitten perjantaina niitä miettiä. Mitähän sitä syötäis mökillä. Helppoa ja nopeeta mutta täyttävää. Varmaan taas kinkkulaatikkoa toisena päivänä toisena hmm söisiköhän noi enkelit hernekeittoa?? Joku sitä tässä toivo ja laskiaiseltakin se jäi väliin niin nyt voitais sitä kokeilla. Aamupalalle leipää ja iltapalalle leivän lisäksi grillimakkaraa. Päiväkahville keksiä pitäisköhän varautua myös lettuaineksin?? No eiköhän tuon saa päätettyä kun ukko kotiutuu. Pikku enkelien mielipide ainakin lettujen osalta on varmassa tiedossa =). Pakkaminen saa kyllä jäädä huomiselle.

(hmm kiinnostaakohan tämä ketään...) Olen tässä tämän tynkäviikon lajitellut vaatteita niin että vauvatavarat ja 50-60cm vauvanvaatteet on kahdessa isossa pahvilaatikossa. 70cm vaateita yhdessä laatikossa. 80cm vaatteet on Enkeli 4:n käytössä. 90cm vaatteet yhdessä laatikossa. 100cm on enkeli3:n käytössä ja niiden tyttöversiot laatikoituna. 110cm tyttöversioit laatikossa ja poikaversiot enkeli3:n ylähyllyllä odottamassa vaihtoa hetkenä minä hyvänsä. 120cm kaikki laatikossa. 130cm on enkeli1:n ja 2:n käytössä poika versiot on hyllyllä odottavat laatikoitumista vielä. 140 ja 150 cm tyttöjen vaatteet on myös yhdellä hyllyllä odottelemassa laatikoitumista. Eli meiltä siis löytyy vaatteita joka kokoluokkaan edelleen. 150cm jälkeen seuraavan koko on minun liian pienet s-koon vaatteet joita löytyy muutamia niitäkin jostain hyllyn perältä =). Naisille hyvät tarjonnat varavaatteita löytyy kokoa m ja jotain l-kokoakin vielä. Miehet joutunee tyytymään xl:ään. Lisäksi on erinäisiä laatikoita talvi, villa ym. ei nyt käytössä vaatteille =). Kauhean määrän sitä tarvitseekin vaatetta tosin onhan meitäkin tässä aikamoinen lauma =).

Ai olenpa saanut jotain muutakin aikaiseksi. Eli se joululiina jota tässä olen muutamat viikot virkkaillut valmistui eilen vai jo toissapäivänäkö se oli. Pistänkin tähän heti kuvan siitä.
512138.jpg
uuttakin jo aloitin. Tulee jotain "hämähäkki"kuviota siihen mitenhän tuon käy. Jos näitä valmistuu samalla innolla kun niitä leijonia niin ehkä muutamat saavat moisen jouluna pöytäänsä koristamaan mutta en lupaa vielä mitään uhkaan vaan. Vielä tuolta löytyy jos jonkinlaista kaitaliina mallia jota voisi pätkän verran kokeilla ja lankaakin vielä on tähteenä pari-kolme kerää =). Minkähän kokoisia pöytiä ihmisillä on???

Juu nyt saa riittää kirjoitukset tältä päivältä vaikka kerrankin olisi aikaa kun enkeli 1 on kaverilla enkeli 2 ulkona enkeli 3 kerhossa ja enkeli 4 nukkuu päikkäreitä vielä.

Enkeli