Maanataita taas.
Ukko on tänään pitkää päivää töissä. Meni klo 5 ja tulee klo18 tai niin sanoin tulevansa katsotaan nyt. Toinen kuljettaja meni auttelemaan muualle niin ukko sai tehdä pitkän päivän jos halusi ja halusihan tuo. Tiistaina voi vielä tehdä pitkänpäivän keskiviikkona on kuorot, torstaina on päästävä pesutupaan ja kauppaan. Perjantaina lähden Helsinkiin enkeli5:n kanssa.Taas koko viikko ohjelmoituna valmiiksi =).

Ensi viikolla keskiviikkona on Pispalan kirkolla UNICEF-konsertti jossa enkeli 2 esintyy kuoron kanssa. En muista onko tuo maksullinen konsertti mutta tuskin kovin kallis on. Tervetuloa siis katsomaan! Siis Ke 23.4.08 klo19

Jaa mitäs vielä enkeli 1:llä nyt 6 kukkaa Tänään ei tullut kun ei ollut yhtään oman open päivää. Huomenna sitten on mahdollisuus neljään kukkaan.

Enkeli5 sai uutta ruokaa tänään. Syö tämän viikon peruna, porkkana, maissi, herne ja kana sosetta.
Pylly oli mennyt rikki kun oli kertakäyttövaippa päivälläkin. Sitä on nyt paranneltu ilmakylvyllä ja sinkkisalvalla ja bepanthenella. Saa nyt nähdä tuleeko meistä olosuhteiden pakosta myös reissukestoilijoita. Olin kyllä vähän suunnitellut että kertavaipat ja purkkiruuat mutta nyt näyttää siltä että kertavaipat päiväkäytössä ei sovi eikä purkkiruokakaan maistu. Tulee hankalaa reissaamista jos pitää kaikki raahata kotoa mukaan. Tämä viikko on aikaa kokeilla ja päättää mitä mukaan otetaan.

Jaaha pitänee yrittää taas alkaa joku järkevä puuha...

Enkeli ja majaa rakentavat enkelit 1, 3 ja 4. Enkeli 2 kaverilla ja enkeli 5 ihmettelee mitä täällä oikeen tapahtuu.
Loppuun vielä muutaman kuva osasta enkeleitä.
1464727.jpg
Enkeli1 9v2kk =)
1464723.jpg
Enkeli 4 2v9kk2vk=)
1464714.jpg
Enkeli 5 7,5kk minun ostamassa uudessa mekossa pakotettuna leikkimään mekon kanssa sävy-sävyyn leluilla =).

Enkeli