Marraskuu jo pitkällä ja vasta nyt ehtii päivittää.

Mukava viikonloppu vietettiin Päkäpään, Sinisen ja Ompun kanssa k.mökillä. Kiitokset vaan akoille. Keväällä uusiksi viimeistään taas.

Tällä viikolla normaali menojen lisänä on perjantaina enkeli 1:llä hammaslääkäri. Sunnuntaina minä ja ukko mennään katselemaan karjala turnausta elikkäs jääkiekkoa. Suunniteltiin että mennään ennen jääkiekkoa isomummolle ja sieltä sieltä suoraan halliin. Pitää vielä pikku mummon kanssa sopia että tulevat hakemaan enkeli 5:n isomumolta niille.

Kummipäivästäkin pitäisi vielä ilmoitella kummeille. Laitetaanpa tähän jos kummit käyvät lukemassa ;o). Eli kummipäivä sunnuntai 30.11.2008 ensimäinen adventti. Ajatuksena on ollut Tampereen avattu ja Suomen suurin HopLop. Se avattiin jo viimekuun puoli välissä ja meillä lapset on hinkuneet sinne avajaisista asti. Jos tunti, pari riehutaan ja sitten meille enkeleiden yhteis nimpparikakulle. Voin tehdä myös kattilallisen nakkikeittoa tai jotain pitkän matkalaisille. Kellon aika pitää vielä sopia ehdotelkaas sopivia.

Enkeli 2:lta putoo viimein hampaat nyt on molemmat etuhampaat poissa. Vekkulin näkönen. On tainneet pudota suoraan enkeli 5:n suuhun sinne kun niitä putkahtelee hurjaan tahtiin myös.

Talvivaatteet on nyt tarkistettu ja kaikilla enkeleillä on kivasti talvi tamineita. Jotkut talvikengät pitää isoille enkeleille ostaa. Heillä on kyllä toppa kengät mutta jos kouluun jotkut siistimmät hankkisi.

Kalenteri ostoksista kiinnostuneet ottakaas yhteyttä pian!

Enkeli