Lauantaina aamulla piti lähteä heti mökille mutta eihän me päästy heti lähtemään. Pakkailtiin tavaroita ja käytiin kaupassa ja noin klo 12 oltiin mökillä viimein. Minä aloin ruuanlaittoon ukko oli enkeleiden kanssa pihalla ja enkeli5 nukkui autossa päikkärit. Isoille enkeleille oli ostettu minnarit eli muoviset minisuket ja mukana oli pulkat ja liukurit. Jauhelihakastike ja muusi tuli valmiiksi ja päästiin syömään. Enkeli 3 oli taas tosi nälkäinen söin 4 kupposta ruokaa! Muutkin söi hyvin.

Ruuan jälkeen aloin letun paistoon koska vieraita oli tulossa. Enkeli 2:n kummisetä tuli perheineen illanviettoon. 7 lasta riehui pihalla miesten kanssa ja me naiset oltiin sisäällä letun paistossa ja vauvan hoidossa. Taikinaa oli yli 2 litraa eikä edes meinannut letut riittää. Iltasella aikuiset meni saunaan. Minä ja ukko päästiin hoitamaan vauvaa ja 7 isompaa lasta. Enkeli 5 oli aivan vauvan lumoissa. Hoki koko ajan vaan "vau-vau-vauvaa vau-vau-vauvaa". Vieraat lähti yöksi kotiin ja päästiin nukkumaan.

Sunnuntaina klo 7 heräsin ja enkeli 4 oli jo silloin hereillä. Pelasi korteilla pöydän ääressä. Vähän vaille 8 olikin sitten kaikki jo hereillä. Aamupalan jälkeen lähdettiin kaikki pihalle. Laskettiin mäkeä ja vedettiin enkeli 5:tä pulkassa. Ukko halkoipuita. Käytiin kävelyllä. Lopulta enkeli 5 alkoi näyttämään väsymyksen merkkejä ja puuhasin rattaisiin lämpimän pesän päikkäreitä varten. Sinne tuo sitten nukahti ja nukkui 2-3h päikkärit! Päikkäreiden aikana minä puuhasin ruokaa ja isot enkelit vielä leikki pihalla. Ruuan jälkeen isot enkelit jäi sisälle ja yritin siivoilla mökkiä. Ukko taisteli autoa parkkipaikalta pois. Mäki oli pulkkailun tuloksena tullut kivasti liukkaaksi joten homma ei ollut helppo. Lopulta ukko soitti enkeli2:n kummisedän apuun ja saivat yhteisvoimin auton mäen päälle. Sitten vaan kamat kasaan ja auton kyytiin. Kissa jäi matkasta kun tajusi mitä ollaan puuhaamassa ja karkasi ensin metsään ja sitten piiloutui vanhan mökin alle. Ukko totesi että jääköön tänne sitten. Viikolla ukko menee kissaa huhuilemaan joko tuo olisi valmis kotiutumaan. On ennenkin ollut mökki reissulla pari päivää pidempään kun me joten tuskin sillä on hätää jos ei kauhean kovia pakkasia tule.

Tänään ohjelmassa pyykin pesua kun ukko herää yötyön jäljiltä.

Nyt aamupala pienille enkeleille.

Enkeli