Viikot on yhtä lentoa joten viikonlopusta yritetään nauttia kunnolla. Tänään käytiin jo enkeli 4:n ja 5:n kanssa hiihtämässä. Enkeli 5 jaksoi hiihtää kerran kentän ympäri siis n.400m samassa ajassa enkeli4 hiihti 2 kertaan kentän ympäri ja sitten hiihti vielä kolmannenkin kiekan eli 1200m lopuksi hiihteli vielä kentältä kotiin hirmuisen kiukun kanssa. Hetken rauhouttui pihassa ja tehtiin jäälyhtyä sitten neiti halusi taas hiihtää tällä kertaa pihassa. Minä en enää jäänyt pihalle kuuntelemaan minkälainen väsykiukku taas alkoi. Toisaalta tuommoisen samanmoisen kiukun kanssa oppi hallitsemaan pyörää ilman appareita. Tasamaalla hiihto onnistuu hyvin mutta hermot menee eteenkin jos tulee hieman ylämäkeä. Tarvinnee hakea suksiin myös vähän pitovoidetta niin helpottaa tuota ylämäessä toimimista.

Laitan kuvaa jäälyhdystä illalla kun saadaan kynttiläkin sinne palamaan.

Minulla päivät on menneet työharjoittelussa. Tostaina oltiin luokan kanssa hiihtämässä. Minäkin n.15v tauon jälkeen suksilla. Yhdessä mäessä pyllähdin heti alkuun ja toisen kerran kaaduin kun oksa nappasi piponi ja peruutin sitä hakemaan. Oppilailla oli hauskaa kuin aikuinenkin kaatuili. Perjataina käytiin uimahallissa mukana oli myös rinnakkaisluokan pojat joten roisketta riitti. Kivaa kuitenkin oli. Aika kivasti muutamat hoksasi selkäuinnin idean ja kellumisen selällään.

Flunssaa ja yskää on liikkeellä myös meillä. Minulla on paripäivä nokka vuotanut ja nyt on aikamoinen yskä päällä. Vähän kun menee ulos tai kun tulee ulkoota sisään tuntuu että saa yskiä keuhkotkin pihalle. Myös ainakin pienimmät enkelit kuuluu yskivän ja ukko valitteli aamulla että pää on räkää täynnä. 

Tutkintosuunnitelmaa olen yrittänyt myös rustata jo kokoon. Meillä on kesken työssäoppimista yksi kouluviikko ja sielä oli varattu aikaa tutkintosuunnitelman tekoon mutta minä ajattelin saada suunnitelman valmiiksi ennen sitä niin saan sitten koulusta vapaata. Muutenkin alkaa tuo koulu viikko olla taas suunnitelmia täynnä. Etäpäivät on buukattu lasten vanhempain varteilla joten eipä saa silloinkaan liiaksi laiskotella. Onneksi pian on hiihtoloma eikä mitään sunnitelmia. Saadaan lasten kanssa hiihtää ja luistella ulkoilla tai jos on huonot ilmat niin voidaan leipoa tai askarrella. Toivottavasti ehditään edes jotain ettei mene koko loma pyykkiä pestessä ja paikkoja raikotessa. Alkaa olla huusholli hyrskynmyrskyn kun ei arkena riitä kellossa tunnit kaikkeen. Sotkut ei kyllä onneksi mihinkään karkaa joten olkoot siinnä sitten

Ai niin minunhan piti kutoa enkeli 5:lle villahousut kun nuo mitä hän nyt käyttää on hieman turhan pitkät. Taidankin mennä heti hommiin mutta ensin lasagne uuniin.

Enkeli