Pitää tulla päivittämään että muistan milloin homma on aloitettu. Eilen siis ostin langat ukon villapaitaan ja n.20cm takakappaleen helmaa on nyt valmiina. Ei millään malttaisi tuota lopettaa kun tulee kirjoneuletta ja aina voisi vielä tehdä tuon kuvion loppuun ja sitten tuon... Samalla ostin myös novitan uutta puro-lankaa revontulisävyisenä ja siitä meinaan konehuovuttaa tumput itselleni jos tytöt ei niitä heti ryöstä taas itelleen. Pitää katsoa kuinka niihin ihastuvat ja tehdä sitten myös toiset ja kolmannet... Tumppuja en vielä ole aloittanut kun yritän kiivaasti muistella ostinkohan jo 6 koon sukkapuikot vai vieläkö sellasetkin pitää mennä ostaman. 10 koko löytyy mutta ne on ihan liian isot tähän hommaan.

Jaaha se lienee enkeli 5:n päikkäri aikakin siihen malliin kitisee. Neiti taisikin käydä itse nukkumaan kun sai tutin joten voisin hipsiä varastoon tutkimaan käsityöpussukoita jos sopivat puikot löytyy niin ehkä jo tänää  valmistuu tumput ja pääsen niitä sit huovuttelemaan. Ukkokin tulee kohta enkeli3:n haku reissulta ja sitten kohta on isot tytötkin täällä.

Tällä viikolla alkaa partio ja kuoro. Hei muuten alustavaa partio joulukalenteri halukkuutta voisin jo kysellä se tilaus kun tukee sitten niin nopeasti sitten kun tulee.

Nyt ne tuli jo eli hipsin varastoon

Enkeli