Enkeli 3:lle tuli tänään kirje jossa kerrottiin että poika on valittu musiikkiluokalle! Jee jee toinen musaluokkalainen aloittaa siis syksyllä. Harmi vaan että vanhasta koulusta kaveri ei päässyt samalle luokalle.

Minulla on tässä pari viikkoa työharjoittelua ja sitten viikko lähiopetusta koulussa. Tuolle lähiviikolle olen keränyt erinäisiä menoja niin että maanatain etäpäivä on yhtä lentoa. Aamulla enkeli1:n hamis. Klo 14.10 Enkeli 3:n arviointikeskustelu ja klo 15 enkeli1:n arviointi. Vielä tuolle viikolle aijon tunkea johonkin kohtaan enkeli 5:n vasu:n ja jos sen silmälääkäri ajan saisi jokupäivä varatuksi niin eiköhän tuolle viikolle sopisi hyvin tai sitten hiihtolomaviikolle.

Ukkokin yllätti tänään sai jonkinmoisen siivouskärpäsen pureman kun siivosi töiden jälkeen keittiön ja olkkarin. Tai ehkä syynnä on tulevana viikonloppuna tapahtuva kummipojan vierailu. Pitänee itekin stempata siivouksen kanssa tälläviikolla. Huomenna ilta menee taas pp:n harjoituksissa samoin torstaina joten eipä kovinkaan montaa iltaa jää mitään tehdä.

Enkeli