Hammashoitajalla on käyty. Täällä oli perhetyötekijä lapsiassa katsomassa sen aikaa kun olin poissa. Hyvin oli mennyt. Enkeli 4 vähän vierasti ja jäi itkemään kun lähdin ,mutta oli sitten rahoittunut. Ei ollut halunut syödä vaan meni katsomaan puuha peteä ja sinne nukahti. Enkeli 3 oli syönyt ja pihallakin oli käväissyt. Enkeli 5 oli myös syönyt pakkasesta pienen pullon maitoa ja viihtynyt hyvin. Klo 12 lähdin ja klo 15 tulin kotiin. Hammashoitajan jälkeen kävin kirpparilla, tiimarissa ja kauppassa.

Enkeli 5 on nyt vähän sylikipeä mutten kaikki on normaalisti. Nukahti onneksi hetkeksi sitteriin. Hyvin siis meni ja voin ottaa taas hoitajan tänne kun 25.10 menen uudestaan poistattamaan hammaskiveä. Lääkärille jono on n.6kk joten sinne sitten odotellaan aikaa jos ei särky ylly niin pahanksi että pitää päivystykseen mennä.

Tänään vielä tiedossa enkeli1:llä partio, enkeli 2:lla puuhakerho jos nyt menee ja illalla sauna. Huomenna aamulla perhekerho enkeli 2:lla kuoro ja enkeli 1:llä näpräyskerho jos menee.

969866.jpgvielä loppuun kuva enkeli 2:sta ja enkeli 5:destä isommalta puuttuu ala etuhampaat pienemmällä ei vielä ole hampaita lainkaan =).

Enkeli