Enkeli 2 on jo pitkään halunnut lyhyen tukan tänään se sitten toteutettiin saunan yhteydessä samalla kun leikkasin ukon ja enkeli 3:n tukat. Enkeli 3 kasvattaa irokeesiä kuulemma niin kauan kun muutetaan täältä pois. Sivuilta leikataan aina lyhyeksi keskellä päätä kasvaa minusta kamala pehko mutta mikäs siinnä jos tuo nyt on "muotia"

Tässä kuva tuon enkeli2:n tyylistä nyt

Ukko lähti vähän kaupunkiin rilluttelemaan. Minä olen ollut nyt useamman viikonlopun poissa joko töissä tai omissa menoissa niin totesin että nyt on ukon vuoro kun kiva bändikin tuli sopivasti keskustaan esiintymään niin menköön sinne sitten. 

Enkeli 5 myös hieman valittaa kun äiti ei ikinä ole enää kotona. Aina on töissä tai vanhempainilloissa tai akkojen viikonlopussa tai jossain. Eilen oli valvonut tosi myöhään ja odotellut minua kotiin iltavuorosta mutta oli sitten nukahtanut 5 minuuttia ennen kun tulin kotiin joskus klo 21 jälkeen. Yöllä oli herännyt ja kysellyt ukolta joko äiti on tullut kotiin ja kiipesi sitten minun viereen nukkumaan loppuyöksi. No kunhan tämä työharjoittelu muutaman viikon päästä loppuu niin elämäkin taas rauhoittuu toivottavasti. Vielä on enkeli1:n  vanhempainilta olikohan ensi viikolla??

Ukon kanssa oltiin tänään eskarilla enkeli 4:n eskari keskustelussa. Neiti ei osannut nimetä mikä on eskarissa kivointa ja mikä on tylsintä ja eskariope sanoikin että olisi kyllä ihmetellyt jos tyttö olisi jonkun jutun nimennyt kun hän näyttää tykkäävän kaikesta mitä tehdään. Aina on täysillä mukana. Sanoi että tytössä ei ole mitään valitettavaan kaikki on tosi hyvin. Löytää kavereita ja uskaltaa sanoa kaverille tarvitaessa vastaan esim. jos kaveri ei tykkää vaikka liikuntatuokiosta ja alkaa asiasta valittamaan ei enkeli4 lähde valitukseen mukaan vaan uskaltaa olla oma itsensä ja tehdä kaikkia niitä juttuja joita haluaa tehdä. oli nopea keskustelu kun tosiaan kaikki oli hyvin. Olisin siitä R:n opettelusta puhunut mutta nyt kun tyttö tuo jo osaa niin eipä tarvinnut siitäkään sanoa .

Semmoisia meille.

Enkeli