Lauataina päivällä lähdettiin isojen enkeleiden kanssa kuoroleirille. Perjantai iltana ukko vähän valitteli hönttiä oloa ja pohti kuumeen nousemista johon tiukkaan sävyyn ilmoitin että ei tässä ehdi sairastaa. Lauantaina illalla (miltein puolilta öin kun sain kaikki kuorolaiset nukkumaan) laitoin ukolle viestiä että nousiko kuume. Ei ollut noussut. Sunnuntai aamuna tuli sitten viesti että ukko oli 2 tuntia nukkunut ja kuume oli käväissyt yön aikana. Sanoi pärjäävänsä ja hyvin olikin pärjännyt kun tyttöjen kanssa kuoroleiriltä ja esiintymisestä kirkolta päästiin joskus klo 13 aikaan.

Leirillä oli kivaa! Paljon puuhaa ja lauluharjoituksia joiden aikana valmistui 1,5 villasukkaa sekä ruokailuja. Leikittiin lasten kanssa pihalla ruotsalaista piilosta. Eli yksi menee piiloon ja kaikki muut (30lasta) etsii. Kun piiloutujan löytää pitää änkeytyä samaan piiloon hänen/heidän kanssa kunnes kaikki on samassa piilossa ja ensimmäinen löytäjä lähtee taas piiloon. Tosi hauska leikki joka kuulema on isompien Harjun Heleiden lemppari . Siinnä oli joitain 5-6 luokkalaisia tyttöjä joita leikki ei niin tuntunut kiinostavan mutta kun kerroin sen olevan isompienkin suosikki niin johan hekin innostuivat.

Ensi viikonloppuna onkin taas hei hulinaa. Enkeli2 lähtee kummilleen lauantaina pukinpajaan puuhailemaan. Yksin junalla meinataan uskaltaa neiti laittaa onhan tuo melkeen puolet vanhempi kuin minä silloin kun yksin mökille menin bussilla. Ukolla on sunnuntaina enkeli3:n kanssa dino show ja minä enkeli 4 ja enkeli 5 mennään Tamperetaloon Titin synttäreille. Pitäisköhän tehdä Titille onnittelukortti. Enkeli1 jää kotiin tai ehkä kaverille pitää nyt katsoa miten tehdään. Luultavasti viihtyy helposti yksinkin Titi konsertin ajan.

Laitan kuvia valmiista sukista kun tässä taas ehtii...

Enkeli