Hurja tuota lumen määrää! Yön aikana on pyryttänyt joka ikkunan reunaan 25cm kerros lunta =). Aura-autokin joutui jo tekemään isot kasat ja enkelit pääsee testaamaan liukurinsa. Jos tuo pyrytys tuosta päivemmällä lakkaisi niin voisi mennä enkeli 4 kanssakin ihmettelemään lunta.

Laitoin jo heti aamusta karjalanpaistin uuniin hautumaan hiljalleen. Enkeli 1 on tuolla just lähdössä kouluun. suunnittelee leikkivänsä koulunpihassa lumikasoissa. Kyllä se on kivaa että tuota lunta tuli on taas valosaa näin aamuisinkin. Vielä kun tulisi nuoskaa niin päästäisi tekemään ekat ukot pihaan seisomaan

Ai niin eilen enkeli1 sai partiosta kutsun ekalle yöretkelle kolmen viikon päästä ja jännittäminen alkoi jo heti. Kovasti on sinne menossa vaikka ei ole vielä lupaa saanut ;o). Tällä kertaa mukaan pitää ottaa puukko, laastaria ja tulitikut hui meinaavat tulileikkeijä kokeilla. No enpä itse vamaan ole paljoa vanhempi ollut kun olen mökillä grillileikit aloittanut ja palanut lapsi tulen tietää sanotaan raamatussakin =).

juu nyt pitää laittaa tuon enkeli2 hiukset että päästäään eskariin ajoissa.

Enkeli