Tänään oli jännä päivä. Kävin soveltuvuuskokeessa kun olen hakenut lähihoitajaopiskelijaksi. Kasa psykologisia testejä tuli aamupäivästä väkerrettyä yksin ja ryhmässä. Sitten oli vielä opettajien ja psykologin haastattelu. Psykologisetä sanoi että hyvältä minun tulokset näytti hänen osaltaan. Kun lukiviastani mainitsin niin setä totesi että jotain harjoitusta lienet saanut koska sanatestistä olis saanut täydet pisteet! Sanatehtävä oli sellainen että piti ymyröidä sanajoukkoon kuulumaton sana kuten lohi, turska, verkko ja ahven. (verkko ei kuulu porukkaan kun muut on kaloja). Muutkin testit oli melko mukavia mutta mustetehtäviä ei ollut yhtään. Mikä pettymys! Nyt sitten alkaa parin viikon odottelu ennen tulosten saamista. Jänskää jänskää.

Minulla nuha iski lauantai iltana ja tauti on nyt muuttunut käheäksi ääneksi ja yskäksi. Enkeli1 oli myös maanatain kuumeessa mutta nyt jo terve.

Enkeli 3:lla on hammas vaivaa. Rautahammas pukkaa ulos mutta maitohammas ei meinaa millään antaa periksi ja lähteä pois se ei edes vielä heilu. Maanataina ukko ja poika kävivät hammasta näyttämässä lääkärille ja lääkäri pisti pojan penilisiini kuurille mutta tänään illalla huomasin pojan poskessa kummia näppylöitä ja lisää niitä löytyi mahasta. Ensin mietittiin kaikki lasten rokot läpi kunnes välähti että mitähän sivuvaikutuksia mahtaa sillä lääkkellä olla. Netin avulla sivuvaikutuskuvaus löytyi ja todettiin että mitä ilmeisemmin poika on allerginen penisiliinille. Kuuri keskeytettiin joa poika menee aamulla lääkärin juttusille. Pistäkääs nyt sitten mummut ja kummit asia korvan taakse jos joskus poika tulee hoitoon ja sairastuu niin EI penisiliiniä sitten!

Lauantaina ukon tädin 50v syndet! Niitä odotellessa puuha riittää yllin kyllin.

Enkeli