Huomenta tai päivää kai nyt jo tähän aikaan. Olin minä tuossa jo hereillä aamusella mutta menin vielä vähän köllimään ja sinneppä sitten nukahdin =).

Eilen käytiin kunkkumummolla kylässä ja kalamarkkinoilla. Ukko ja lapset söi paistettuja muikkuja kolme kippoa. Ostetiin kalakukkoja, hunajaa ja omenoita kaupan päälle saatiin 10 karjalan piirakkaa =). Minä kävin shoppaamassa parit uudet imetyslivit kyllä nyt vuoden verran kelpaa imetellä.

Enkeli 5:den posket on ihan pilkukkaat. Luultavasti on vain hormooninäppyä. Mutta ajattelin ihan kokeilu mielessä kokeilla jättää sitrushedelmät vähäksi aikaa pois. Eilenkin kyllä join teetä missä oli appelsiinia mutta jos tässä vähitellen oppii taas kattelemaan syömisiään.

Eilen ja perjantain olen käyttänyt sitä askelmittaria perjantaina tuli n.10600 askelta ja eilen yli 11000 askelta. Eilen illalla kävin kävelyllä ;o) (kiskalla jätskiostoksilla). Lapset oli ihmeissään kun sanoin meneväni kävelylle. Ukolta kotona tarkistelivat moneen kertaan että mihin äiti lähti?? Hih pitää mennä useammin.

Nyt kalakukon herkutteluun. Ukko pisti kukon uuniin väärin päin folion sisään ja tulikin tosi hyvää kun kukko oli lämmintä ja pehmää. Lurps!

Enkeli