Jouluaatto alkaa kääntyä iltaan. Hauska päivä on ollut!

Aamupalana oli riisipuuroa. Lapsilla oli puiset puurolusikat. Manteli oli hyvin piilotettu puuron sekaan niin että se löytyi vasta viimeisestä lautasellisesta joka oli minun. Päivällä lapset käväisi pihalla mäenlaskussa ja pian sen jälkeen tuli Enkeli4:n kummisetä lapsineen N+N kanssa kylään. Hakivat samalla vielä pari tontun pakettia. Vieraiden kanssa juotiin kahvia ja syötiin pari piparia. Klo 13 jälkeen syötiin jouluruoka. Pöydässä oli kinkkua, porkkana ja peruna laatikkoa, lapsille keitettyjä perunoita, suolakurkkuja, porkkanaraastetta ja punajuuri viipaleita sekä savusiikaa. Olikohan vielä jotain? Ruoka oli hyvää ja maistuvaa kaikista.

Sitten lähdettiin joulusaunaan. Minä ja enkeli 1 ja 2 mentiin naisten vuorolla ensin sitten oli ukon pienten vuoro. Mini tonttu kävi sillä välin ja kuljetti paketit kuusen alle. Kuulemma vain paketit liikoivat tonttua ei näkynyt. Ei meinannut isot pysyä housuissaan kun paketit oli kuusen alla ja pieniä ja ukkoa piti odotella saunasta. No aikanaan ukko ja pienet tulivat kotiin ja päästiin paketteja aukoman. Kovin montaa pakettia ei ollukaan. Osa kun oli matkannut väärän kuusen alle kun pukki ei tajunnut että mehän ollaan täällä kotona eikä Helsingissä. Paras paketti kuitekin oli WII. Se asennettiinkin heti paikalleen ja samalla kun ukko asensi peliä minä puuhasin keittiössä iltateetä. Ehtivät keilailua jo kokeilemaankin ja sen voitti enkeli3 joka jo parin heiton jälkeen sai ekan täyskaadon. Ukkoa harmitti kun hän ei osaa pelata. Iltateen torttujen ja piparien jälkeen jatkettiin pelaamista nyt pelaa neljä isointa enkeliä golffia ja voitolla on joku eivät ole selvillä kuka. Kivaa kuulostaa olevan vaikka aikamoinen sählinki onkin menossa kun kaikki neuvoo ja kannustaa ja huutaa samaan aikaan.

Kohta saa pieneimmät enkelit mennä nukkumaan ja isot oman telkan ääreen että minäkin pääsen pelaamaan . Sitten kyllä asenetaan tasapainolautakin niin pääsen joogaamaan. Noilla on ollut iloa tuosta pelkästä peruspelistä vielä.

Enkeli5 on ihan ihmeissään kun ei oikein noita pelejä pysty pelaamaan. sai VIISI titi dvd:tä ja niitä haluaisi katsoa mutta telkka on nyt Wiin käytössä pitänee johonkin telkaan asentaa vanha dvd:soitin. Pitänee keskustella ukonkanssa miten se onnistuu.

Nyt pienet iltapalat ja vähitellen lapsia kohti sänkyjä. Huomenna uusi päivä.

Enkeli

ps. Enkeli 1 ei enää jaksanut ja minä pelasi siten hänet voittoon tai no pois pelistä kun pallo meni koloon. Enkeli 4 taitaa olla johdossa tällä reijällä.