Kiirusta pitää! Viikot menee töitä tehdessä ja lasten koulu (meneillä on kouluissa arviointikeskustelut) ja harrastusjutuissa ja viikonloput yritetään siistiä viikon sotkuja ja pyykätä mutta aikas heikolta näyttää. Senpä takia nämä blogi päivityksetkin tuppaavat unohtua. Viime viikonloppuna latasin jo kasan kuvia mutta kun ei ehdi edes niitä laittamaan tänne esille. Tosin on meillä tietokonekin kenkkuillut niin en ole jaksanut alkaa vääntämään kovalla työllä kuvien kanssa ja sitten todeta että oho kone kaatui aloitanpas alusta. 

Nytkään en jaksa niitä kuvia tänne kirjata mutta jos vaikka huomenna olisi aikaa ennen kun lähdetään käväisemään mökillä. Kameran laturi jäi mökille ja kamera vilkuttaa tyhjää akkua. Minulla on maanantaina ja tiistaina aamun avausvuoro eli työt alkaa jo klo6 joten iltapäivällä ennen ukon töistä pääsemistä olisi muutama tunti luppuaikaa tai siis pyykit kutsuu, koiraa pitää ulkoiluttaa, Enkeli 5 hakea eskarista, pohtia tontun puuhia ja kaivaa esiin joulukorttien teko tarpeet että ehtii nekin tehdä ja lähettää ajoissa on siinnä kolmelle tuntia puuhaa =). Ensiviikon lopulle olen suunnitellut joulukorttien tekemistä ja itsenäisyyspäivä viikonloppuna tulee kasatyttöjä leipomaan pipareita. Välissä olisi kummiviikonloppu jolloin kummienpaketit pitäisi olla viimeisteltynä. 

Joulu ollaan kotona osa lapsista ehkä menee pikkumummolle en ole vielä päättänyt tarkkaan mitä tehdään kun ajatus ei nyt kulje kerrallaan kuin vain viikon päähän.

Blogin joulukalenteri on myös mietityttänyt. Enkeli4 haluaisi meille kotiin lapsille askartelu kalenterin. Itse olen haaveillut omatekoisesta tarina kelenterista ja jotain tarinaa jo aloittelin kesällä hyvän matkaa mutta nyt en tiedä mihin sekin vihkonen on arkistoitu joten tarinakalenteri taitaa jäädä tuleivaisuuteen. Jotain kuitenkin yritän saada aikaiseksi... toivottavasti. 

Tänään käväisin käsityömessuilla mutta eipä sillä juuri mitään maata kääntävää ollut. Olisin toivonut enemmän jotain uusia ideoita joita iste voisi toteuttaa. Viimeksi osoin sietä kasan mehiäisvaha luiskoja mutta nyt niitäkään ei sielä näkynyt. Pari pientä ostosta tein.

Mutta nyt petiä kohti että jaksaa aamulla herätä ajoissa.

Enkeli