Eilen oli enkeli3:n kouluuntulotarkastus. Pituutta on n.7v2kk ikäiselle kertynyt 126,5cm eli pitkä poika mutta onhan tuolla isälläkin pituutta. Painoa on 26,6kg. Kasvu on kaikilta osiltaan normaalia verenpainekin oli normaali vaikka sormet ei millään meinanneet pysyä paikalla eikä suu kiinni. Ryhti hyvä samoin kuulo ja näkö. Ihme temppuilua ja esittämistä piti yllä koko tarkastuksen ajan. Taisi jostain syystä jännittää.

Maanataina ukko kävi kunkkkumummolla ja selvisi että jo perjantaina oli putkiremontti valmistunut. Siinnä meni sitten aikataulut vähän uusiksi kun piti saada siivous sieläkin mahtumaan aikatauluun ennen mökille lähtöä. Tiistaina kävin mummolla siivoamassa. Kolme tuntia sielä pyyhin ja siirtelin tavaroita paikoilleen ja vielä sinne jäi hommia jäljelle. Saatiin kuitenkin makkari siivotuksi keittiöön pöytä ja olkkaristakin suurimmat pölyt pois. Pikku huone on vielä miltein sivoamatta mutta kun tulen mökiltä niin sitten on sen vuoro. Samalla pestäään verhot ja ikkuna ja lattiankin meinaan vielä pyyhkiä kokonaan kertaalleen. Sitä pölyä kyllä riittää mutta nyt on hieno vessa ja kylppäri!

Tänään ohjelmassa on siivoamista kotona ja pakkaamista. Meinataan viedä tavaroita kierrätykseen nyt samalla kun saadaan autoa lainaan joten niitäkin yritän katsoa kasaan. Jos tuolle enkeli 3:lle saisi jo sen omaan huoneen syksyksi. Taitaa olla toiveajattelua sen verran paljon tuota tavaraa vielä on . Illalla vielä vanhempainyhdistyksen kevään viimeinen kokous. Huomenna pesutupaa ja kukkien pakkaamista nelosille. Lauantaina kevätjuhla ja mökille. Enkeli 4 jo laskee öitä mökille pääsyyn.

Enkeli