Äh ja unohdin kuitenkin ukolle sanoa että enkeli2:n HOPS-keskustelu on huomenna. Pitää nyt aamupäivällä MUISTAA soittaa hoitajaakin lapsille jos vaikka tuo ukkokin haluaa tulla keskusteluun mukaan. Lahopää ei sille mitään voi =/.

Viime viikolla ei sitten loppuviikosta ollut mitään erikoista. Torstaina illalla olin vähän kipeänoloinen mutta perjantaina päivällä "tauti" alkoi olla jo ohi oikea hartia oli vaan ihan jumissa. Se oli jumissa vielä koko lauantainkin ja sunnuntaina sitten kyllästyin jumitukseen otin ensin särkylääkkeen joka ei auttanut sitten keksin että meillähän on kipugeeliä ja sitä sitten pistin ja a-vot johan helpotti. Illalla ja tänä aamuna vielä tuntuu että ei se ihan terve ole vieläkään mutta ehkä se siitä aukeaa. Kärsi, kärsi kirkkaamman kruunun saat ;o).

Enkeli 2 oli kaverilla sunnuntaina kylässä oli kuulemma saaneet leikkiä kylpyhuoneessa fikkareilla ja hän oli ekan kerran elämässään kävellyt saunassa sukkasilla! Siis suuria elämyksiä oli koettu =).

Haudoille ei sitten lähdetty liukastelemaan kesärenkailla joten poltin pyhäinpäivän kynttilää tuossa parvekkeella ja se palaahan vieläkin.

sitten vielä unista (saa selittää ken osaa)
Ukko eilen iltasella kertoi että hän näki viime(la-su)yönä ihan ihme unta ja minäkin muistin nähneeni ihmeellistä unta joten pitihän se todeta kumman uni oli kummallisempi =). Arvaa kumpi voitti.

Ukko kertoi että me olimme muuttaneet Ruotsiin hänen tätinsä asuntoon ja sieltä sitten lähdettiin kauppaan tai jonnekkin. Olin sitten siinnä matkalla antanut ukolle avaimen ja sanonut että käy katsomassa yhtä asuntoa johon me ollaan muuttamassa. No mies oli mennyt avaimella sisään mutta talossa olikin vielä vanha perhe asumassa ja heillä vielä perheen äidin vanhemmat kylässä. No mies oli sitten selittänyt asiansa ja perhe totesi että tule vain katsomaan ja enkeli3:kin on tuolla ylhäällä katsomassa videoita. Sieltä oli sitten poika löytynyt läpimärät pissaiset housut jalassa katsomassa telkkaria. Oli mies siinnä ihmetellyt että onpa ihme perhe kun ei ole pojalta märkiä huosuja edes riisunut.

(Ei herkkä hermoisille)
Minun unessa vanha tanhukaveri odotti esikoista ja oli sitten lähdössä synnyttämään ja pyysi minut mukaansa. No menin mukaan hieman hämmästellen. Synnytys ilmeiseti meni hyvin koska seuraavaksi vauva oli jo maailmassa ja oltiin vuodeosastolla. Kaveri olisi halunut imettää vauvaa mutta ei tiennyt miten joten kysyi apua minulta ja minä neuvoin. Paikalle tuli vuodeosaston hoitaja ja oli kovin tuohtunut minulle kun tein hänen hommiaan. Pyytelin kovasti anteeksi ja yritin selittää että vauvan oli nälkä ja äiti pyysi minua auttamaan jne. No hoitsu oli sitä mieltä että häntä ei enää tarvitu joten voikin sitten ottaa loparit ja "käski" minun mennä hoitajien huoneeseen ja pyytää sieltä työpaikkaa kun kerta osaan homman niin hyvin. Jaaha ajattelin mutta lähdin hoitajien huoneeseen sinne kun sitten pääsin ajattelin että piruuttanikin kysyn työpaikkaa. Paikalla oli myös joku yli lääkäri joka sitten kysymykseni ja asian selitettyäni totesi että mikäs siinnä jos kerta toinen hoitsu lähti niin ala vaan heti hommiin.( Jaa että näin helppoa työnhaku unessa =) )  Kyllä se ylihoitaja ym. hoitajat vähän katsoivat myös ihmeissään sitä lääkäriä. Aloin hommiin ja ensimmäisenä minun piti auttaa synnyttäneitä äitejä käymään suihkussa. Suihku oli hämärä puiset seinät jotain portaita mentiin alas ja sitten oli polven korkuinen kynnys ja siitä vielä pari jyrkkää porrasta alaspäin. Mietin itsekseni että jo on suihkut pistetty hankalaan paikkaan jos vaikka on jouduttu leikkaamaan niin miten sektio äiti pääsee tuonne suihkuun. Yht äkkiä alkoi kuulua kamala kiljunta ja suikusta ryntäsi ulos naisia. Minä tietenkin menin katsomaan mitä tapahtuu. Sen kynnyksen ja niiden parin rappusen alapäässä oli kissa jonka vatsa oli leikattu auki  Vatsasta oli otettu pois "kissan" poikaasia jotka ei kuitenkaan näyttäneet kissoilta vaan enemmän vaaleilta ihmisnukeilta ne ei kuitenkaan olleet vauvoja  vaan ihmisnahkaisia nukkeja tai jotain.
Uni ei ollut pelottava, jännittävä eikä ahdistava. Kaikki siinnä oli hyvin normaalia, tavallista ja luonnollista. Ainahan tälläistä sattuu. Lisäksi unessa oli kohta (aikaisemmin tai sitten myöhemmin en muista) jossa olin äitini ja isäni luona Helsingissä ja pian telkkarissa alkaisi lottoarvonta. Minä tajusin että en ollut lotonnut ja menin pikaisesti isän koneelle lottoamaan. Viimeisen numeron sain valittua juuri kun lottokone alkoi telkaarissa pyörimään tulostin rivin ja menin tarkistamaan riviä. Rivissäni oli voitto ja siinnä sitten ukon ja vanhempieni kanssa pohditttiin että osallistuiko rivini nyt tähän kierrokseen vai vasta seuraavaan.
Tämän kun muistin piti pistää lotto vetämään ja arvatkaas miten minun kävi tulihan sieltä voitto 4 oikein!!! Lisää tämmöisiä lottounia eikä haittaa vaikka olisi isompikin voitto tulossa =).

Enkeli

Enkeli 3 kävi äsken vessassa ja huusi sitten minut pyyhkimään. Ensin piti kuitenkin pyyhkiä varvas josta tuli verta. Oli poika siten repäissyt känsä tai syylän irti varpaasta joten hoitsun hommiinkin sitten jouduin kun desinfioitiin haava ja laitettiin laastari.

ps.kuvia lisätty