Minä, minä, minä!!!!

Juu tänään on taas menty aika haipakkaa mutta kivaa on ollut koko ajan. Jos nyt pääsisi rauhoittumaan vähitellen jouluun ihan oikeasti. No ensi viikolla on lasten joulujuhlia yksi kuorokeikka olisi ehkä myös tulossa. Joulukortit ja paketit pitäisi lähettää jne. Mutta nyt takaisin tähän päivän.

Aamulla saimme nauttia lauluryhmä A ja enkeli4:n esityksistä. Toinen tyttö soitti triangelia ja toinen kulkusia. Esityskappaleet oli prinsessa ruusu linnanssa ja joulupuu on rakennettu. Tosin kuusen oksia koristi heidän laulussaan pääskyset. Hienosti esiintyivät ja lauloivat ihan oma aloteisesti minulle ja ukolle.

Kotiesitysten jälkeen lähdimme puoliltapäivin isojen enkelten kanssa kuorokilpailu kierokkselle. Vanhalta kirkolta aloitettiin. Koskikeskuksen kautta mentiin stokkalle laulamaan. Matkallakin pysähtyivät laulelemaan ohikulkijoille.

Tässä laulavat keskustorilla matkalla koskikeskukseen

Löydättekö enkelit? Vielä päivä paistaa.

Stokkalla tavattiin pikkumummo ja serkkupoika. He lähtivätkin mukaan takaisin koskikeskukseen kun mentiin syömään mäkkäriin. Minä lähdin mummoa ja serkkupoikaa saattelemaan juna-asemalle kun kuoro jäi syömään. Sen jälkeen kipaisin parissa kaupassa ja tavoitin kuorolaiset taas sokoksen edessä.(Ei ollut vaikeaa löytää laulavaa laumaa) Sokoksella olivatkin laulaneet kahden sijasta neljä laulua. Sokokselta matkattiin Anttilaan ja sieltä vielä joulutorin lavalle mutta matkalla taas pysähdeltiin ja oli aika kuvailla

Tämmöisiä plakaatteja kanniskelivat mukanaan koko päivän. Iltakin on jo pimentynyt lunta satoi ja pakkanen kiristynyt. Vähän meinasi tulla jo kylmä torilla odottaessa vuoroa. Tori esityksen jälkeen oli tarjolla kuumaa glögiä esiintyjille ja sitten kipi kipi kotiin. Vielä kotimatkalla tytöt laulelivat laulujaan. Kotona minä pistelin vauhdilla ukon tekemää lasagnea napaani ja sitten kiiruusti kirkolle laulamaan aikuisten kauneimmat joululaulut. Vielä kaupan kautta kotiin ja nyt kyllä jaloissa tuntuu että on ihan koko päivän kävellyt ympäri ämpäri.

Lusioita ei täällä näkynyt mutta joulupukin näin ja kävin toivottamassa hyvää joulua Enkeli1 ja 2 ei uskaltaneet tulla.

Muistakaahan äänestää tiedot näkyy tuossa plakaatissa. Perjantaihin asti on aikaa äänestää tähän alkukilpailuun sitten jännitetään kuinka käy onko tytöt kuoroineen finaalissa vai ei. Sinä voit vaikuttaa vielä. Hih hyvin olen mainoslauseet oppinut.

Tänään ei ehditty iltapalalla sytyttää kolmatta adventti kynttilää kun en ollut iltapala-aikaan kotona vielä. No huomenna jos ehtii paistetaan pipareita ja iltapalalla voidaan maistaa pipareita ja sytyttää se kynttilä kun tänään unohtui.

Enkeli