Viime viikkokin sitten hujahti ohi. Isoilla on enää tämä viikko koulua ja sitten pitkä kesäloma. Ukolla on tämä ja huominen ilta töitä ja keskiviikko ensimmäinen lomapäivä.

Pikku mummo kävi viikonlopun vierailulla. Minä sain tuliaisina syntäripaketin jossa odotetusti oli aterimet tusinalle ja salattiottimet. Meinasin nuo ostaa tuossa hetki joulun jälkeen itse mutta pikku mummo ehti ensinHymy. Isot tytöt kävivät pikkumummon kanssa kaupungilla ja saivat kevätjuhliin vaatteita ja enkeli1 kahdet uudet korvikset. Sunnuntaina piti ensin käydä vielä kenkäotoksilla mutta viime tingassa muistin että enkeli1:llä on partion pelipäivä joten mennään kenkäostoksille nyt viikolla. Ehkä keskiviikkona kun ukko on jo illan kotona. Säät on olleet upeat ja aika kuluu pihalla. Enkeli 5 tykkää leikkiä hiekassa ja vähitelleen oppii itsekkin tekemään kakkuja. Enkeli4 osaa keinua ja ottaa itse vauhtia en muista osasiko jo viime syksynä. Tykkää myös kiipeillä ja pyöräillä. Enkeli3 oppi polkemaan ilman appareita ja nyt olen miettinyt pyörän vaihtamista isompaan mutta katsotaan milloin saan aikaseksi. Tytöt huitelee kavereineen missä milloinkin. Ovat rakentaneen muovipussista leijoja joita sitten tuossa pihalla lennättävät. Minä puuhaan pienten kanssa hiekkalaatikolla tai juorua pihan naisten kanssa.

Keskiviikkona on enkeli1:n koulun kevätretki. Lähtevät pyörillä 14km lenkille käyvät saunassa ja uimassa ja syömässä. Kuulostaa kivalta muuten mutta keskiviikolle on luvattu vesisadetta. Onneksi meiltä löytyy kokovartalo sadevarusteet niin pysynee melko kuivana. Toivottavasti ennuste vielä muuttuu.

Nyt pitäisi huutaa enkelit 2, 3 ja 4 sisään iltapalalle. Enkeli1 lähti kaverille yökylään ja enkeli5 on jo kotona.

Enkeli