Kiirettä pitää että ei ehdi edes päivittämään.

Äitienpäivä meni mukavasti. Sain pannulapun, kännykkätaskun, wc-rulla pidikkeen, hajuherneen taimen ja kortteja. Enkeli 4 piirsi hienon kuvan äidistä samoin enkeli 5. Tuolta jääkaapin ovesta ne löytyy jos kiinnostaa tulkaa katsomaan ;o).

Tostaina alkaa ne odotetut asiakaspäivät ja menen tekemään ostokseni =). Ostosten jälkeen pesutupa illalla.

Huomenna(ke) tulee haastattelija siitä kokki ohjelmasta ilman kameraa vielä nyt ensin. Silti pitää hieman siistiä paikkoja.

Ikkuna sai keväistä ilmettä eli sitäkin on päivitetty taas.

Enkeli 5 ottaa muutamia askeleita tukien sivuilleen mutta ei sitä kävelemiseksi voi vielä sanoa. Tykkää mennä syöttötuolin alle seisomaan ja sielä sieltä sitten huutaa tönkkönä kun ei enää jaksa seistä. Kivaa yrittää saada tyttö pois tuolinalta ilman että pää kolisee.

Enkeli 4 on nyt päiväkuiva. Tänään ostettiin ihanat tyttöpampulat kaupasta ihan muuten vaan.

Enkeli 3 reuhaa entiseen tapaan.

Enkeli 2 kaatui pyörällä eilen koulun jälkeen käteen tuli pieni haava jota on nyt sitten hoidettu. Putsattu ja puunattu.

Enkeli 1 myös kaatui juostessaan ja takana tuleva poika vielä ajoi jalan päältä pyörällä ja katui kyynerpäässä on asvalttinaarmu ja jalassa mustelma mutta häntä ei ole tarvinnut putsata ja puunata ja hoitaa =).

Mitähän vielä. Ukko jo nukkuu kun aamulla on aikainen herätys. Minunkin varmaan pitäisi hipsiä sänkyyn mutta enkeli 5:lle pitää vaihtaa yövaippa. Odottelen jos tuosta vähän heräisi niin päästään sitten nukkumaan. Jaaha nyt tuo herää menenkin heti puuhaamaan vaipan.

Enkeli