Eilen oli vanhempainyhdistyksen syyskokous ja tänään enkeli 2:n kuoro. Kuoron aikana käväisin ostamassa Sinisen arpajaisvoiton. Se on siis nyt hankittu. Laitan kuvaa kun Sininen ilmoittaa että paketti on tullut perille. Laitan paketin postiin huomenna.

Puuhaakin olen taas keksinyt eli koruaskartelua ja tälläisiä niistä on tullut.
1879049.jpg
Ensin sormuksia...
1879009.jpg
Sitten lisää sormuksia ja rannerenkaita.
Näistä tulee yhdessä muiden korujen kanssa prinsessa peli. Ostin sellaisen pelin pikku päkälle 3v synttäri lahjaksi ja totesin että semmoisen voisi tehdä itsekkin. Vielä puuttuu KORVAKORUJA sellaisia mitä voi kiinnittää ilman reikää korvaan. Värit on vaaleanpunainen, valkoinen, sininen, keltainen, liila ja punainen. Toisaalta värillä ei ole väliä kun luultavasti tuunaan ne peliin sopiviksi =). Mutta tarvetta olisi 6:lle parille korviksia jos laatikonpohjalta löytyy pyörimästä. Nyt pelissä korvisten tilalla on pinnit mutta ne ei ole hyvät kruunun kanssa.

Tänään tuli myös ostettua lankaa. Ajattelin tehdä isoille enkeleille pirteät pipot jos jättäisivät minun pipot sitten rauhan. Taas pitäisi myös siivota ja aloittaa enkeli 2:n 8v synttäreiden suunnittelu. Olen varautunut Winx teemaan mutta neiti on siihen tahtiin lukenut disneyn synttärikutsu kirjaa että voin olettaa suunnitelmien muuttumista. Mutta nyt hipsin tutkimaan löytyykö minulta edes sopivia puikkoja tuolle langalle mitä ostin.

Enkeli